Scouting: έτσι ανακαλύπτονται τα σούπερμοντελ


Scouting: έτσι ανακαλύπτονται τα σούπερμοντελ

Σε αεροδρόμια, σε στάσεις λεωφορείων, στο εμπορικό. Εκεί ξεκινάει η καριέρα των σούπερμοντελ.  

Cara Delevingne
Η διεθνής επιτυχία της Cara στη μόδα/ στο σινεμά / στο τραγούδι (είναι πολυτάλαντο το κορίτσι μας) είναι η απόδειξη πως το πιο σημαντικό σε αυτό το χώρο δεν είναι τόσο το τι ξέρεις, αλλά το ποιον ξέρεις. Η καριέρα της ξεκίνησε όταν η ιδρύτρια του πρακτορείου μοντέλων Storm, Sarah Doukas, την παρατήρησε στο σχολείο της κόρης της Geneveive (ήταν συμμαθήτρια με την Cara). Μάλλον βοήθησε και η celebrity αδερφή της Poppy Delevingne, που είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με το ίδιο πρακτορείο. Ε, τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

Kate Moss
Σήμερα είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στον κόσμο της μόδας - το 1988 όμως, η Κέιτ ήταν ένα ακόμα κορίτσι που περίμενε στα check-in του JFK. Ήταν μόνο 14 όταν, γυρνώντας από οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες, την ανακάλυψε η ιδρύτρια του πρακτορείου μοντέλων Storm, Sarah Doukas. Τα υπόλοιπα έχουν γραφτεί στην ιστορία.
.
Naomi Campbell
Η Naomi ήταν 15 και μαθήτρια στη σχολή χορού Italia Conti, όταν την πλησίασε η Beth Boldt, διευθύντρια του πρακτορείου μοντέλων Synchro, όσο έκανε window shopping στο Λονδίνο του 1985. Σήμερα, στα 45 της, είναι ακόμα περιζήτητη (μα κοιτάξτε αυτό το σώμα).

Natalia Vodianova
Μια φορά και έναν καιρό, η 15χρονη Natalia έβγαζε το χαρτζιλίκι της δουλεύοντας στη λαχαναγορά μίας μικρής πόλης στη Ρωσία. Εκεί την ανακάλυψε ένας scout που έτυχε να περνάει από μπροστά της. Και κάπως έτσι αυτή έζησε καλά και εμείς καλύτερα (;).
.
Karlie Kloss
Μπορεί πλέον όλοι να την ξέρουν με το μικρό της, πριν μία δεκαετία ωστόσο ήταν ένα απλό κορίτσι από το St.Louis που έβγαζε το χαρτζιλίκι του περπατώντας στην πασαρέλα για διάφορα φιλανθρωπικά shows στη γειτονιά. Σε ένα από αυτά τα shows ήταν που την πλησίασαν οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου Mother Management - στην αρχή ήταν δύσπιστη αλλά τελικά δέχτηκε να υπογράψει το συμβόλαιο και μαζί την αρχή μίας καριέρας που πολλά μοντέλα θα ζήλευαν.

Gigi Hadid
Για όσους δεν το είχαν συνειδητοποιήσει η Gigi είναι μόλις 20 χρονών και είναι ήδη όχι μόνο ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως αλλά και μία από τις πιο έμπειρες στο χώρο, αφού ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 2 της, από τότε που την ανακάλυψε ο πατέρας ενός συμμαθητή της, που έτυχε να είναι και ο ιδρυτής της Guess.

Jourdan Dunn
Ήταν μόνο 14 το 2005, όταν, ενώ ψώνιζε στα Primark την εντόπισε ένας scout του πρακτορείου Storm. Σήμερα είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα (και cool) μοντέλα παγκοσμίως.

Gisele Bundchen
Είναι το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο εδώ και αρκετά χρόνια (φέτος μόνο τα κέρδη της ήταν πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes). Την ανακάλυψαν το 1994, στα 14 της όσο έτρωγε ένα Big Mac στα Mac Donalds του Σάο Πάολο (υποθέτουμε ότι τότε ήταν και η τελευταία φορά που άγγιξε Βig Mac).
.

Tags μοντελα, Kate Moss


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9954 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3640 s // Total time: 2.3594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X