I love my job


I love my job

Eσύ πόσο ευτυχισμένη είσαι όποτε περνάς την πόρτα του γραφείου; 5 απλές συμβουλές.

Αν είσαι ευτυχισμένη, συγχαρητήρια. Περνάς γύρω στις 40 ώρες της εβδομάδας κάνοντας κάτι που αγαπάς και πραγματικά απολαμβάνεις. Αν όμως ανήκεις σ’ αυτές που θέλουν να την κάνουν το συντομότερο δυνατόν, διάβασε τις πιο κάτω συμβουλές.

1. Ασχολήσου με το αντικείμενο που σου αρέσει
Η οικονομική κρίση έχει δυσκολέψει τα πράγματα όμως δεν πρέπει να σταματάς το ψάξιμο. Εναλλακτικά δες αν μπορείς να μεταφερθείς σε κάποιο άλλο τμήμα της εταιρείας όπου εργάζεσαι και ασχολήσου με κάτι καινούριο.
2. Ουδείς αναντικατάστατος.
Είσαι απαραίτητη στη δουλειά σου αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να θεωρείς τη θέση σου δεδομένη.
3. Workaholic
Πας σπίτι το βράδυ για να κοιμηθείς και μέχρι τις 8 το πρωί είσαι πάλι πίσω στο γραφείο; Αυτό σημαίνει αν δεν είσαι εργασιομανής, είτε δεν οργανώνεσαι σωστά στη δουλειά, είτε τα καθήκοντά σου δε "χωράνε" στο 8ωρο, οπότε μίλησε με τον προϊστάμενο σου και δες πώς μπορεί να σε βοηθήσει. Η απόδοση εξαρτάται και από το αν το μυαλό σου προλαβαίνει ή όχι να ξεκουραστεί.
4. Ο χώρος σου
Φτιάξε το γραφείο σου με τρόπο που να σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία. Μία γλαστρούλα, μερικές φωτογραφίες δικών σου προσώπων και μερικά post it με αισιόδοξα μηνύματα θα σου φτιάξουν την μέρα.
5 . After office
Η ζωή δεν πρέπει να είναι ρουτίνα. Απόλαυσε το χρόνο που είσαι στο γραφείο και όταν σχολάσεις παίξε με τα παιδιά σου, χαλάρωσε με τους φίλους σου ή κάνε βόλτα με το σύντροφό σου. Η κάθε στιγμή πρέπει να είναι μοναδική.

Tags γραφειο, δουλεια, ευτυχισμενη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8495 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2527 s // Total time: 3.1021 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X