Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας


Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.  


Σήμερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένονται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από νωρίς το απόγευμα τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα μέχρι ταραγμένη, στα προσήνεμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κοντά στα παράλια ή και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται περίoδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με συννεφιά που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Tags ΒΡΟΧΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5387 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3237 s // Total time: 2.8624 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X