The koumpara project!


The koumpara project!

Από τη μια δεν πρέπει να επισκιάζεις τη νύφη με την εμφάνισή σου και από την άλλη είναι καλύτερο να ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες φίλες της. Τι να φορέσεις λοιπόν;

Το φόρεμα
Το χρώμα που πρέπει να αποκλείσεις είναι το λευκό καθώς μόνο η νύφη δικαιούται να το φορέσει. Αν δεν κολλάς πάντως, κάνε εντύπωση και φόρεσε ένα άσπρο σύνολο, επιλέγοντας μια διαφορετική απόχρωση από αυτή το νυφικού. Αυτό το καλοκαίρι παίζει πολύ το παστέλ και ιδιαίτερα το χρώμα της μέντας. Ένα αεράτο φόρεμα με πολλές ασυμμετρίες, ή, σε αυστηρή γραμμή (αναλόγως του πόσο και τι θες να κρύψεις) είναι μια καλή ιδέα. Όσο αφορά στο μάκρος, το φόρεμα κάτω απ’ το γόνατο δείχνει πιο σικ και ταιριάζει περισσότερο στον ιερό χώρο της εκκλησίας-εκτός κι αν ο γάμος είναι πολιτικός. Σε μια τέτοια περίπτωση, ένα μινι φόρεμα σε έντονο κόκκινο, κίτρινο ή πορτοκαλί χρώμα είναι μία καλή λύση. Για τις πιο ρομαντικές, προτείνουμε ένα lace dress στο χρώμα του δέρματος.  (photos avail)

Αξεσουάρ
Αν επιλέξεις να κάνεις ένα χτένισμα updo, τότε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια θα κάνουν τη διαφορά. Αν πάλι θες να αφήσεις τα μαλλιά ελεύθερα, τότε θα ήταν πιο εντυπωσιακό ένα κολιέ. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλές trendy επιλογές και για αξεσουάρ μαλλιών.

Μακιγιάζ
Κατά προτίμηση κράτησε «χαμηλούς τόνους» στα μάτια και τόνισε τα χείλη με ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν. Δες ποιες αποχρώσεις είναι must αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας κλικ εδώ.

Παπούτσια
Το παπούτσια που θα επιλέξεις πρέπει απαραιτήτως να είναι άνετα γιατί θα είσαι στο πόδι από νωρίς το πρωί μέχρι….τα ξημερώματα. Επέλεξε ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση, ή  point court shoes τα οποία κατέκλεισαν φέτος τις πασαρέλες.

Tags Γαμος, κουμπαρα, φόρεμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4874 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2455 s // Total time: 2.7329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X