Οι γυναίκες θέλουν σεξ όσο οι άνδρες


Οι γυναίκες θέλουν σεξ όσο οι άνδρες

Ποιος είπε πως μόνο οι άντρες σκέφτονται το σεξ!

Η ανάλυση ενός ερωτηματολογίου που συμπληρώθηκε από 500 γυναίκες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 53,2% των γυναικών δεν κάνει σεξ τόσο συχνά όσο θα ήθελε.

Σχεδόν τα τρία τέταρτα δήλωσαν ότι θα ήθελαν να εμπλακούν σε σεξουαλική δραστηριότητα περισσότερο από τρεις φορές την εβδομάδα. Και το 13% ανέφερε ότι θέλει να κάνει σεξ περισσότερες από έξι φορές την εβδομάδα.

Σχετικά με τον οργασμό, η μελέτη διαπίστωσε ότι οι περισσότερες γυναίκες – το 72,6% – φτάνουν σε κορύφωση.  Και το 10% έχει την τύχη να απολαμβάνει πολλαπλούς οργασμούς.
1se 5

Η έρευνα διερεύνησε επίσης τους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο της γυναίκας. Το 82% των γυναικών είπε ότι υπάρχουν παράγοντες που επηρέασαν αρνητικά τη σεξουαλική ζωή τους για ένα χρονικό διάστημα. Από τους παράγοντες αυτούς, το άγχος ήταν ο κυριότερος και ακολουθούσε η μη ταυτόχρονη διάθεση με τον σύντροφο.
3se 5

Μία στις πέντε γυναίκες αγωνίζονται με την εικόνα του εαυτού τους, ενώ το 11% λένε ότι τα παιδιά εμποδίζουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Όσο για το στερεότυπο ότι οι γυναίκες λατρεύουν μια συναισθηματική σύνδεση με το σύντροφό τους, τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν σαφή.
2se 5

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες – το 53,2% – συμφωνούν ότι η πιο σημαντική πτυχή του καλού σεξ είναι η συναισθηματική σύνδεση. Όμως το 23,6% δήλωσε ότι είναι πιο σημαντικά τα ερωτικά παιχνίδια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ποσοστά μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικά καθώς αφορούν απαντήσεις μέσω μιας εφαρμογής και άρα το δείγμα μπορεί να μην είναι τυχαίο. Αντιπροσωπεύουν πάντως ένα μέρος των γυναικών.

Tags αντρες, γυναίκες, σεξ, ΑΝΑΛΥΣΗ, ερευνα, οργασμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9659 s (249 Queries.) // Parse time: 1.2281 s // Total time: 3.1940 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X