Συμβουλές για το μακιγιάζ της εποχής από την make-up artist των Beauty Line, Μαρία Μιτσίδου


Συμβουλές για το μακιγιάζ της εποχής από την make-up artist των Beauty Line, Μαρία Μιτσίδου

To καλοκαίρι μας έχει κουράσει

Η θερμοκρασία παραμένει στα ύψη αλλά όλες μας ανυπομονούμε να φορέσουμε την πλεκτή μας ζακετούλα,  να τυλιχτούμε την ζεστή μας κουβερτούλα και να χουχουλιάσουμε στον καναπέ συντροφιά με ζεστό καφέ και μια ωραία ταινία.

Συμπέρασμα, το καλοκαίρι μας έχει κουράσει. Εδώ και λίγες μέρες πολλές μου ζητάτε να σας προτείνω προϊόντα της εποχής.

Τα νέα look των εταιριών άρχισαν να καταφθάνουν, παρ' όλα αυτά εγώ επέλεξα να σας δώσω κάποιες συμβουλές για το διαχρονικό μακιγιάζ αυτής της περιόδου που δεν έχουν κάποια σχέση με τις τάσεις τις μόδας αλλά σχετίζονται απόλυτα με την παρούσα μας διάθεση.

1. Ξεκινήστε να ζεσταίνετε τους τόνους. Οι γήινες αποχρώσεις δένουν τέλεια με το φθινοπωρινό σκηνικό που αναμένουμε και ταιριάζουν σε όλες. Επιλέξτε το καφέ, το κεραμιδί, το μπεζ ακόμα και το μπορντό.

2. Αποφύγετε τα neon colors (φωσφοριζέ χρώματα).

3. Αποφύγετε τα κραγιόν που παραπέμπουν σε καλοκαίρι όπως τα έντονα φούξια ή τα περλέ και αντικαταστήστε τα με πιο ζεστές αποχρώσεις. Στα χείλη επιλέξτε ουδέτερους χρωματισμούς μέχρι να βεβαιωθείτε για τα trends της σεζόν.

4. Περιορίστε τη χρήση του bronzer και αποφύγετε το ηλιοκαμένο εφέ στο μακιγιάζ σας.

5. Βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο μακιγιάζ είναι το υγιές δέρμα στο πρόσωπο. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος αποκατάστασης του δέρματος από τις φθορές του καλοκαιριού. Δώστε έμφαση στην απολέπιση και στην ενυδάτωση με scrub και μάσκες για να επανακτήσει το πρόσωπό σας την λάμψη και τη ζωντάνια που απώλεσε από την έκθεση του στον ήλιο.

Tags make-up, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ, τασεις, fall look 2015, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2533 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3628 s // Total time: 2.6161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X