Ποιο σημείο G; Ο γυναικείος οργασμός είναι θέμα DNA


Ποιο σημείο G; Ο γυναικείος οργασμός είναι θέμα DNA

Ανατροπή των μέχρι στιγμής δεδομένων αναφορικά με τον γυναικείο ορyασμό, φέρνει νέα έρευνα που έγινε μέσω ερωτηματολογίου που έγινε σε 4.000 δίδυμες γυναίκες, μεταξύ των οποίων ήταν 700 ζεύγη ταυτόσημων ή πανομοιότυπων διδύμων (μονοζυγωτικά) δηλαδή που είχαν το ίδιο ακριβώς DNA.

Η έρευνα των επιστημόνων του Νοσοκομείου St Thomas του Λονδίνου δεν έδειξε τίποτε άλλο από το ότι σε μεγάλο ποσοστό η έλλειψη οργασμού είναι θέμα γονιδίων.
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα μελέτησαν αναλυτικά τα ερωτηματολόγια, σύμφωνα με τα οποία μόνο το 14% των συμμετεχόντων έφτανε σε οργασμό. Μάλιστα ένα 16% δήλωσε ότι δεν έφτανε ποτέ. Αντίθετα, μελέτη που έγινε σε άντρες έδειξε ότι μόνο ένα 2% δεν φτάνει σε οργασμό.

Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι οι δίδυμες επηρεάστηκαν από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον. Έτσι, οι διαφορές μεταξύ πανομοιότυπων και μη πανομοιότυπων διδύμων, θεωρήθηκαν ότι οφείλονταν σε γονιδιακές διαφορές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα γονίδια επηρεάζουν τουλάχιστον το 34% των πιθανοτήτων για να φτάνει σε οργασμό μια γυναίκα όταν κάνει σεξ και το 45% όσον αφορά στον οργασμό κατά τον αυνανισμό.

Όπως λένε μάλιστα οι ειδικοί, τα ποσοστά, θα μπορούσαν να είναι ψηλότερα, εάν λαμβάνονταν υπ' όψιν κι άλλες παράμετροι όπως, οι τεχνικές των συντρόφων των γυναικών.

Tags οργασμός, γυναίκα, ΚΟΡΥΦΩΣΗ, αντρας, ΣΗΜΕΙΟ G


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3392 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3247 s // Total time: 2.6639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X