Οι αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που μισούν στους επιβάτες


Οι αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που μισούν στους επιβάτες

Δεν είναι και τόσο εύκολο το επάγγελμα όσο νομίζουμε 

Όσο κι αν μοιάζουν πάντα πρόθυμες και χαρούμενες να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες, οι αεροσυνοδοί δεν παύουν να είναι εργαζόμενοι άνθρωποι, που όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με κάποιες καταστάσεις, μπορεί και να φτάσουν στα όριά τους.

Το να τους παραδίδουν οι επιβάτες βρόμικες… πάνες ήταν ένα από τα πολλά παράπονα που εξέφρασαν οι αεροσυνοδοί, απαντώντας σε ερώτημα-post στο facebook, το οποίο τους έθεσε η Huffington Post, ζητώντας τους να περιγράψουν τι θα εύχονταν να μην κάνουν πλέον οι επιβάτες στις πτήσεις.

Οι αεροσυνοδοί παροτρύνουν επίσης τους επιβάτες να μην κάνουν πολλή ώρα για να επιλέξουν το ποτό τους, να μην αφήνουν σκουπίδια στην πλάτη των καθισμάτων και να μην συνεχίζουν να φορούν τα ακουστικά τους όταν παραγγέλνουν φαγητό, δείχνοντας αγένεια.

Κάτι ακόμη που τις ενοχλεί είναι να τους τραβούν το φόρεμα όπως κάνουν τα μικρά παιδιά στις μαμάδες τους, προκειμένου να έχουν την προσοχή τους, αλλά και να έρχονται στην κουζίνα του αεροπλάνου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες: «εμείς δεν πηγαίνουμε στο γραφείο κανενός για να κάτσουμε ή να κάνουμε γιόγκα».

Η έρευνα αυτή έγινε μετά την απειλητική και προσβλητική συμπεριφορά ενός άνδρα σε αεροπλάνο που ταξίδευε από τη Γλασκώβη στην Τουρκία, ο οποίος τελικά φυλακίστηκε. Ο πιλότος αναγκάστηκε να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο Gatwick, όταν ο 34χρονος Andrew Tosh επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια υπάλληλο του προσωπικού καμπίνας με τη συνέχεια να τον βρίσκει να βρίζει και να συμπεριφέρεται επιθετικά.

Tags αεροσυνοδος, επαγγελμα, ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, Πτήσεις, προβληματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8817 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2375 s // Total time: 3.1192 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X