Το πρώτο άρωμα της μάρκας Miu Miu


Το πρώτο άρωμα της μάρκας Miu Miu

Η Miuccia Prada κατέχει απόλυτα την τέχνη του αντιφατικού

Ένα άρωμα δεν μπορεί να μαρτυρήσει όλες μας τις σκέψεις αλλά, προκαλεί άμεσες αντιδράσεις και ξυπνά βαθιά συναισθήματα και αναμνήσεις. Το αισθανόμαστε στην κυριολεξία. Αλλά με το Miu Miu τίποτα δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται επειδή οι κώδικες του αληθινού και του τεχνητού, η φαντασία και η πραγματικότητα, το κλασικό και το μοντέρνο μεταβάλλονται και αναδιατυπώνονται συνεχώς. Κάθε στοιχείο αυτής της μάρκας έχει κάτι το προκλητικά ντροπαλό και σκανδαλιάρικο. Φλερτάρει με τις προσδοκίες και τις προκαλεί. Έτσι, το πρώτο άρωμα της μάρκας Miu Miu είναι κάτι σαν χίμαιρα. Δεν μπορείς να το κατηγοριοποιήσεις γιατί αρνείται να κατηγοριοποιηθεί. Η ευωδιά του είναι διφορούμενη. Ο χαρακτήρας του Miu Miu απορρίπτει με φυσικότητα το αναμενόμενο, το καθώς πρέπει, το συντηρητικό ή το κλισέ, επειδή τα στοιχεία που αποπνέει είναι αμφίλογα: νεανικότητα, θηλυκότητα, ελευθερία και αυτοπεποίθηση που πηγάζει από το να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. 


Το άρωμα

Συνδυάζει το συνηθισμένο με το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο για να δημιουργήσει κάτι εκπληκτικό αλλά ποτέ σκηνοθετημένο. Αντλώντας την έμπνευσή της από την Prada, η αρωματοποιός Daniela Andrier δημιουργεί κάτι που μοιάζει με μελέτη των αντιθέσεων. Αρχίζει με μια κομψή, αισθησιακή floral νότα από κρίνο της κοιλάδας, σε μια σύνθεση με πραγματικό γιασεμί, αυθεντικό τριαντάφυλλο και συνθετικές πράσινες νότες. Αυτή η απαλή, δροσερή και αθώα ευωδιά συνδυάζεται με ένα βαθύ, γήινο φόντο από ξύλα και πιπέρι Akigalawood, που είναι ένα εκχύλισμα από πατσουλί. Το Akigalawood προσθέτει ένα μελαγχολικό μυστήριο στη διακριτική λάμψη της floral νότας. Αυτός ο εκπληκτικός συνδυασμός των λουλουδιών και της γης είναι φυσικός και διαχρονικός αλλά, η αίσθηση που δημιουργεί αυτή η πολύπλευρη διαδικασία είναι απόλυτα μοντέρνα, με μια αλχημική δεξιοτεχνία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ταυτόχρονα σπινθηροβόλο και προκλητικό και τόσο Miu Miu.
 
                            
Το μπουκάλι

Όπως και το ίδιο το άρωμα, το μπουκάλι του Miu Miu αποτελεί μια αντίφαση. Το αισθησιακό οπάκ γυαλί σε απαλό γαλάζιο χρώμα θυμίζει την matelassé υπογραφή της Miu Miu, ενώ το λευκό ματ κολλάρο είναι ταυτόχρονα παραδοσιακό αλλά και ποπ. Ο ημιδιαφανής κόκκινος δίσκος προσδίδει μια παιχνιδιάρικη, γραφική και αντισυμβατική αίσθηση. Αυτοί οι θερμοί χρωματικοί τόνοι συμπληρώνουν τη δροσερή αίσθηση του μπουκαλιού. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι νεανικό και θηλυκό αλλά, έχει και μια διακριτικά εξεζητημένη κομψότητα, σαν ένα θολό όνειρο που σκηνοθετείται ξανά με ζωηρά χρώματα.

 

Tags αρωμα, Ομορφια, miu miu, Miuccia Prada, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2993 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2029 s // Total time: 2.5022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X