Winter Gardens από τη Swarovski


Winter Gardens από τη Swarovski

Εμπλουτισμένη με τις δόσεις γοητείας και λάμψης που χαρακτηρίζουν το DNA της Swarovski, η συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015/16 \"Winter Gardens\" είναι εμπνευσμένη από τη φύση και πιο συγκεκριμένα, από τους χειμερινούς κήπους.

Οι φυλλωσιές μετατρέπονται σε δαντελωτά φιλιγκράν σχέδια ενώ τα έντομα και οι νυχτοπεταλούδες μεταμορφώνονται σε στυλιζαρισμένα μενταγιόν, σε μια παλέτα αποχρώσεων που φέρνουν στο νου τα φθινοπωρινά λουλούδια και τα φρούτα του δάσους. Η συλλογή περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα από ευκολοφόρετα σχέδια, από διαχρονικά μέχρι μοντέρνα και από τα πιο διακριτικά μέχρι τα πιο τολμηρά, εξασφαλίζοντας έτσι ένα κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.
Οι κήποι σε στυλ Zen είναι μια σημαντική επιρροή που εμποτίζει με ένα οργανικό, μινιμαλιστικό αλλά παράλληλα αισθησιακό άγγιγμα τη συλλογή. Μια καθαρή και απλοποιημένη αισθητική σχεδίου συνδυάζεται με καμπυλωτό μέταλλο για να δημιουργήσει μια καλαίσθητη σιλουέτα, κομψή και θηλυκή.

Στη συλλογή “Winter Gardens” για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/16, το παρόν του δίνει και το βραχιόλι “Stardust”. Με τις καθαρές γραμμές και τη διακριτική λάμψη του, το “Stardust” που διανύει την τρίτη του σεζόν, επιβεβαιώνει την ιδιότητά του να προσθέτει άμεσα μια νότα πολυτέλειας σε κάθε σύνολο. Τα 730 μικροσκοπικά κρύσταλλα στο μονό βραχιόλι και τα 1.460 κρύσταλλα στη διπλή έκδοση περικλείονται πλέον μέσα σε μεταλλικό αντί σε νάιλον κυλινδρικό δίχτυ, για ακόμα πιο έντονη λάμψη. Το “Stardust” το οποίο διατίθεται σε χρυσές, ροζ χρυσές και ασημί αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν, ακολουθώντας την τάση της μικτής επιμετάλλωσης, φοριέται εύκολα και καθορίζει το ύφος κάθε περίστασης.

Το ολοκαίνουριο κολιέ “Stardust” βασίζεται στην τεράστια επιτυχία των ομώνυμων δημοφιλών βραχιολιών. Οι κρίκοι αυτού του trendy και μοντέρνου κολιέ-αλυσίδα συνδέονται με “Stardust” με αποτέλεσμα το κολιέ να είναι ανάλαφρο και εύκαμπτο όπως τα αντίστοιχα βραχιόλια, προσδίδοντας ταυτόχρονα μια γιορτινή εμφάνιση και μια αύρα πολυτέλειας στη γυναίκα που το φορά.

Το τεράστιο εύρος της συλλογής “Winter Gardens” Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015/16, διασφαλίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει εκείνο το πολυπόθητο κομμάτι που προορίζεται για να κάνει κάθε σύνολο ξεχωριστό, από το μικρό μαύρο φόρεμα μέχρι και ένα denim look, προσθέτοντας μια προσωπική νότα γοητείας με τη κατάλληλη δόση λάμψης.

Πληροφορίες: Καταστήματα Swarovski – Τήλ: 22897361

Tags Swarovski


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3701 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3391 s // Total time: 2.7092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X