Το νέο άρωμα του οίκου Boss "The Scent"


Το νέο άρωμα του οίκου Boss "The Scent"

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας!

Ο οίκος Boss Parfums πρεσβεύει την αποπλάνηση που έχει ως στόχο να εισβάλλει στο μυαλό και να αφήσει μόνιμα τα ίχνη της.

Το άρωμα που επιδρά με αυτόν τον τρόπο είναι εντελώς μοναδικό. Το The Scent διαθέτει ένα αποκλειστικό συστατικό από την Αφρική: το αφροδισιακό Maninka Fruit, το οποίο θυμίζει Passion Fruit και ρούμι. Ωστόσο, το Maninka Fruit συμβολίζει κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό: ένα μέσο για να προκαλεί την επιθυμία και να ελκύει τη μνήμη. Διαθέτοντας μια αρρενωπή βάση, η επίδρασή του είναι ισχυρή, πρωτότυπη και δεν ξεχνιέται ποτέ.

Νότες κορυφής: το πικάντικο τζίντζερ δημιουργεί μια ευφάνταστη και γοητευτική πρώτη εντύπωση.
Νότες καρδιάς: η συναρπαστική αίσθηση του Μaninka Fruit σε συνδυασμό με τη λεβάντα, τυλίγει με τα αισθησιακά της πέπλα το δέρμα.
Νότες βάσης: η έντονη νότα του στιλβωμένου δέρματος, εξασφαλίζει διάρκεια όπως η μνήμη και αποπνέει μια αυθεντικά αρρενωπή αίσθηση που μαγνητίζει.

Ωστόσο, δεν αρκούν μόνο αυτά. Βασικό επίσης συστατικό είναι και το ακόλουθο: ο άνδρας Boss! Αυτός είναι που δανείζει τη δική του σαγηνευτική γοητεία, για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εντύπωση.

Το μπουκάλι του Boss The Scent προβάλλει τον επιβλητικό κεχριμπαρένιο χυμό του αρώματος, σε ένα ασημί κλουβί, σαν να αιχμαλωτίζει το πνεύμα της αποπλάνησης προτού εξαπολύσει τη δυναμική ισχύ του.

Tags Ομορφια, ανδρικό άρωμα. perfume, beauty, boss, The Scent


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3903 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3525 s // Total time: 2.7427 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X