Που συχνάζουν οι επώνυμες Κύπριες;


Που συχνάζουν οι επώνυμες Κύπριες;

Μας αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους hot spot…

Άννα Χατζηγρηγορίου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Στάλω Ηλία, Σοφία Μαλέκου, Ελίνα Θεοδότου και Χριστίνα Δημητρίου είναι από τις επώνυμες Κύπριες που δεν περνούν απαρατήρητες όπου κι αν βρίσκονται.

Η Άννα Χατζηγρηγορίου της αρέσει να πηγαίνει στο Patio Cocktail Bar και να πίνει Psychology Cocktail ενώ λατρεύει το Salmon Mojito.

Το αγαπημένο εστιατόριο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στη Λεμεσό είναι το Έψιλον Resto Bar.

 Η Έβελυν Καζαντζόγλου συχνάζει στο Μουσών όπου πάντα παραγγέλλει burger.

Η Στάλω Ηλία απολαμβάνει Shasimi salad στο ιαπωνέζικο εστιατόριο Nippon στη Λάρνακα.

Το Puesta Oyster Bar and Grill που είναι πάνω στη θάλασσα στη Λεμεσό και είναι ένας χώρος που χαλαρώνει την Ελίνα Θεοδότου βλέποντας το ηλιοβασίλεμα και απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί τρώγοντας ταυτόχρονα φρέσκα στρείδια και μύδια.

Την Χριστίνα Δημητρίου θα την συναντήσετε στο Pergola Grill & Bar στο Hilton Cyprus, να απολαμβάνει φρέσκο φιλέτο λαυράκι με βραστά λαχανικά και πουρέ πατάτας.

H Σοφία Μαλέκου δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media κρατώντας καφέ από το Starbucks. Η ίδια μας λέει πως δεν μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιει Caramel Cappuccino.

Tags σταλω ηλια, Ελίνα Θεοδότου, Έβελυν Καζαντζόγλου, αννα χατζηγρηγορίου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Χριστίνα Δημητρίου, Σοφία Μαλέκου, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8148 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3546 s // Total time: 2.1694 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X