Νέα βολική συσκευασία 1Lt γάλα με χερούλι από τη ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ


Νέα βολική συσκευασία 1Lt γάλα με χερούλι από τη ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Στην επέκταση της καινοτομίας που παρουσίασε για πρώτη φορά το 2013, με το λανσάρισμα της βολικής συσκευασίας φρέσκου γάλακτος 2 λίτρων με χερούλι, προχωρά η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, διαθέτοντας πλέον στην αγορά το μπουκάλι με το πρακτικό χερούλι και για τις συσκευασίες 1 λίτρου.

Η νέα συσκευασία φρέσκου γάλακτος 1 λίτρου της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, προσφέρει ευκολία στη χρήση και στο σερβίρισμα, πρακτικότητα, λόγω του βολικού κρατήματος που προσφέρει το χερούλι, καθώς επίσης και καπάκι ασφαλείας για αποθήκευση στο ψυγείο όπως ο καταναλωτής επιθυμεί. Ο ειδικός σχεδιασμός καθιστά τη συσκευασία ως ιδανική στη χρήση της ακόμη και από μικρά παιδιά.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2015 η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θα παράγει καθημερινά περίπου 60,000 συσκευασίες με χερούλι 1 λίτρου στο εργοστάσιο της στη Λεμεσό. Για τις ανάγκες της παραγωγής και για τις δύο συσκευασίες 1ος και 2 λίτρων, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ προχώρησε σε επένδυση 4 εκατ. ευρώ για τη διαμόρφωση νέων εγκαταστάσεων, με ακόμη πιο μοντέρνα μηχανήματα πλαστικών και εμφιάλωσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος.

Tags χαραλαμπιδης κριστης, γάλα, ΓΑΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4019 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3393 s // Total time: 2.7412 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X