Aniston-Beyonce-Madonna αποκαλύπτουν τα μυστικά για τη διατροφή τους


Aniston-Beyonce-Madonna αποκαλύπτουν τα μυστικά για τη διατροφή τους

3 σταρς και τα περίεργα μυστικά τους 

Χυμός λεμονιού για πρωινό
Όπως φαίνεται η Τζένιφερ Άνιστον κλείνει τα αυτιά τις σε όσους λένε πως το πρωινό είναι το πιο "δυνατό" γεύμα της ημέρας. Η ίδια επιλέγει να μην τρώει πρωινό έτσι ώστε να διατηρήσει τη γραμμή της και να πίνει χυμούς λεμονιού αντί πρωινού.

Αυτή η τακτική την βοηθάει να κάψει λίπος και να αποτοξινώσει τον οργανισμό της. Αν και μπορεί η δίαιτα αυτή να λειτουργεί για εκείνη δεν είναι ότι καλύτερο γιατί μπορεί τελικά να οδηγήσει στο να πάρουμε και όχι να χάσουμε κιλά.

Mόνο υγρά
H Μπιγιονσέ για τα γυρίσματα της ταινίας Dreamgirls έχασε 20 ολόκληρα κιλά με την Master Cleanse Diet και αυτό σήμαινε πως αντικατέστησε όλες τις στερεές τροφές με υγρά όπως λεμονάδα και χυμό λεμονιού. Η συγκεκριμένη δίαιτα περιελάμβανε και αρκετό πράσινο τσάι και αλατόνερο κάθε πρωί!

Του αέρα
Μπορεί άλλες διάσημες να "κόβουν" κάποιες τροφές από τη δίαιτα τους προκειμένου να χάσουν βάρος η Μαντόνα όμως φαίνεται πως κάνει την δίαιτα του αέρα. Το όλο κόνσεπτ είναι ότι ετοιμάζεις το φαγητό, το βάζεις στο πιάτο σου και το πιάνεις με το πιρούνι σου και το κρατάς μπροστά από το στόμα σου! Απλά πρέπει να σταματήσεις εκεί αφού δεν επιτρέπεται να βάλεις το φαγητό στο στόμα σου! Για να καλύψει την πείνα της μπορεί σίγουρα να πει νέο που καλύπτει βασικά τη δίψα της. Το βασικό που κάνει λοιπόν η Μαντόνα είναι να προσποιείται πως τρώει και όχι να τρώει όντως. Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο αν την έκανε όντως ή αν απλά την προωθούσε.

Tags jennifer aniston, madonna, Beyonce, Διατροφή, μυστικά, Σώμα, θερμίδες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0757 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3855 s // Total time: 3.4613 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X