Gucci: Το κοστούμι που σχεδιάστηκε από τον οίκο ειδικά για την Madonna


Gucci: Το κοστούμι που σχεδιάστηκε από τον οίκο ειδικά για την Madonna

Ο Alessandro Michele σχεδιάζει αποκλειστικά για τη Madonna.

Ο νέος δημιουργικός διευθυντής του οίκου Gucci που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με την πρώτη του συλλογή για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε, αποδεικνύει πως θα γίνει γρήγορα και ένας από τους αγαπημένους δημιουργούς των star. Ο οίκος Gucci αποκάλυψε σήμερα δύο μοναδικά σχέδια του Michele για την περιοδεία της Μadonna, "Rebel Heart" που μόλις ξεκίνησε.

"Η συνεργασία με την Madonna ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Τώρα που είχα την ευκαιρία να τη δω να δουλεύει, καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο σπουδαία! Είναι μια πραγματική καλλιτέχνης και την λατρεύω!" δήλωσε ενθουσιασμένος ο ίδιος ο Alessandro Michele.

Η Madonna θα φορέσει στη σκηνή ένα outfit εμπνευσμένο από την τέχνη των τσιγγάνων που αποτελείται από ένα body, μια κεντημένη ζώνη, μια φούστα με χρωματιστά βολάν και μια κάπα με ανάλογες διακοσμήσεις.


Ο Alessandro Michele ωστόσο υπέγραψε και τις στολές των χορευτών που πλαισιώνουν τη βασίλισσα της ποπ. Πρόκειται για bodies, κάπες και αξεσουάρ, βαριά διακοσμημένα με βολάν και κεντήματα σε αντίστοιχο ύφος με το ρούχο της Madonna.

Tags madonna, Gucci


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5633 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2363 s // Total time: 2.7996 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X