Πες μας πόσες φορές το μήνα κάνεις σεξ για να σου πούμε πόσο ευτυχισμένη σχέση είναι


Πες μας πόσες φορές το μήνα κάνεις σεξ για να σου πούμε πόσο ευτυχισμένη σχέση είναι

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πόσες φορές το μήνα κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια…

Είναι γεγονός ότι όταν φύγει ο «ενθουσιασμός», η καθημερινή προσπάθεια για την διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής είναι σημαντική για κάθε ζευγάρι.

Μάλιστα, όταν βρίσκεστε με άλλα φιλικά ζευγάρια πολλές φορές η συζήτηση πάει στο θέμα «πόσες φορές κάνετε σεξ το μήνα»… Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού σύμφωνα με νέα έρευνα υπάρχουν συγκεκριμένες φορές ανά μήνα που πρέπει ένα ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά ώστε να παραμένει ευτυχισμένο!

Σε ένα δείγμα 400 γυναικών, αυτές που δηλώνουν ότι δεν είναι ευτυχισμένες στον γάμο τους κάνουν σεξ 3-4 φορές τον μήνα, ενώ οι γυναίκες που δηλώνουν ευτυχισμένες κάνουν σεξ 11 φορές το μήνα περίπου.

Ενδιαφέρον βέβαια στην έρευνα παρουσιάζει το γεγονός πως όλοι οι συμμετέχοντες δεν αναφέρθηκαν στην ποιότητα της σεξουαλικής επαφής αλλά στην ποσότητα.

Τέλος σύμφωνα με τον επικεφαλή της έρευνας, οι καθημερινές υποχρεώσεις των ζευγαριών όπως, η ανατροφή των παιδιών, το επαγγελματικό στρες, οι οικονομικές δυσκολίες κλπ, είναι από τους βασικούς παράγοντες που υποβαθμίζουν την σεξουαλική ζωή.

Tags ΑΓΚΑΛΙΕΣ, φιλια, στομα, σεξ, κρεβατι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5896 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3695 s // Total time: 2.9591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X