Sexpectations, ένα φεστιβάλ για το ερωτικό σώμα στη σκηνή!


Sexpectations, ένα φεστιβάλ για το ερωτικό σώμα στη σκηνή!

Στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Περφόρμανς Open House της Στέγης Χορού Λεμεσού

Tο φετινό φεστιβάλ Open House θα φιλοξενήσει έργα χορού και περφόρμανς που πραγματεύονται τόσο την οπτική της σεξουαλικής λειτουργίας του σώματος, όσο και της αισθησιακής πτυχής του στη σκηνή. Τέσσερις χορογράφοι από την Ουγγαρία, την Ελβετία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο θα δώσουν τη δική τους προσέγγιση στη θεματική του φεστιβάλ, ενώ παράλληλα θα συνυπάρχει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργαστηρίων, ομιλιών και προβολών ταινιών.

Το Sexpectations συμπεριλαμβάνει έργα που σχολιάζουν και υπογραμμίζουν θέματα που αφορούν στις πολλαπλές και ευμετάβλητες διανθίσεις της σεξουαλικής ταυτότητας, την έμφυτη ικανότητά της να προτείνει ρόλους, να δημιουργεί φαντασιώσεις, να εφευρίσκει στάσεις, τάσεις, στυλ και να "συσχετίζεται" με τον έρωτα. Τα συγκεκριμένα έργα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να έρθουν αντιμέτωποι με τις προκαταλήψεις, τα πρέπει και τα μη που προτείνει η σωματική επαφή και τελικά να θυμηθούν την ουσιαστικότερη ανάγκη όλων των ζωντανών πλασμάτων, την επικοινωνία!
Κάποια από τα έργα απευθύνονται αποκλειστικά σε κοινό 18+. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags 6ο Διεθνής Φεστιβάλ Χορού και Περφόρμανς Open House, Στέγης Χορού Λεμεσού, Sexpectations, φεστιβάλ, Sexpectations Festival, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4790 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3648 s // Total time: 2.8438 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X