The Musical Kids: Πότε κάνει πρεμιέρα;


The Musical Kids: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Το πρώτο θεματικό παιδικό talent show στην κυπριακή τηλεόραση είναι γεγονός. Το Musical Kids έχει ανοίξει αυλαία και υποδέχτηκε 12 παιδάκια με αστείρευτο ταλέντο στη μουσική, το χορό και την υποκριτική μαζί.

Ένα σόου με τη συμμετοχή παιδιών… ένας ξεχωριστός διαγωνισμός χωρίς απογοητεύσεις και αποχωρήσεις, αλλά με τεράστιο κέφι, ενθουσιασμό και ενέργεια. Ενέργεια 12 παιδιών που θέλησαν να συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο όχι μόνο θα αναδείξουν το ταλέντο τους, αλλά με την είσοδο τους αυτή, εξασφαλίζουν και τη συμμετοχή τους σε ένα πραγματικό musical.

Περισσότερα από 100 παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 15 πέρασαν από ακρόαση για να γίνουν ΤΑ Musical Kids. Δώδεκα όμως κατάφεραν να περάσουν στις διαγωνιστικές φάσεις.

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες Άλεξ Παναγή, Ευθύβουλος Θεοχάρους και Κατερίνα Χριστοφίδου. Κάθε βδομάδα ένας φιλοξενούμενος έκπληξη κριτής θα κλείνει την τετράδα της επιτροπής. Το κοινό που θα μπορεί να ψηφίζει καθημερινά τον αγαπημένο του performer θα καθορίσει και τον τελικό νικητή. Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την τηλεψηφοφορία θα δοθούν στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου.

Ο τελικός νικητής θα κερδίσει μια υποτροφία στην διασημότερη σχολή μουσικού θεάτρου Pineapple στο Λονδίνο

Την παρουσίαση του παιχνιδιού έχει ο ηθοποιός Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Τη σκηνοθεσία της εκπομπής ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ηρακλέους και τη διεύθυνση παραγωγής η Μαρία Ονουφρίου

Πρεμιέρα στις οθόνες μας 17 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο.

Tags the musical kids, showbiz κύπρος, gossip, παιδια, Ηρόδοτος Μιλτιάδους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1957 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6114 s // Total time: 3.8071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X