Το παράνομο ζευγάρι στην κυπριακή τηλεόραση!


Το παράνομο ζευγάρι στην κυπριακή τηλεόραση!

Διαβάστε αναλυτικά

Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς του ΣΙΓΜΑ, “Λόγια του Αέρα”, η οποία κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, στις, στις 19:30 και καθημερινά την ίδια ώρα.

Το ilovestyle.com εξασφάλισε για εσάς και σας παρουσιάζει τι θα παρακολουθήσετε στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΙΓΜΑ.

Ένα ραβασάκι στο γραφείο του Βασίλη σπέρνει την αναστάτωση και την υποψία στον ίδιο και τη Νάταλι. Ποιος άραγε κρύβεται πίσω από αυτό; Κάποιος αφήνει ένα φάκελο στην είσοδο του σπιτιού της Σοφίας. Ο Οδυσσέας μπαίνει στον πειρασμό να τον ανοίξει. Αυτό που βρίσκει μέσα δεν θα το φανταζόταν ποτέ! Η Χρυστάλλα συνεχίζει την έρευνα για να μαζέψει αποδείξεις ότι η νύφη της απατά τον γιο της.

Το παράνομο ζευγαράκι του σταθμού έχει καρφωθεί. Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Στο γραφείο η Σοφία προσπαθεί να κάνει καλά έναν ψυχαναγκαστικό πελάτη, την ίδια ώρα που στην προσωπική της ζωή δεν καταφέρνει να σώσει τον γάμο της. Ο Οδυσσέας όμως είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει. Συναντά τον Ζηνωνή και μαθαίνει πληροφορίες από το παρελθόν της πεθεράς του Ουρανίας και πιστεύει πως άρχισε να βρίσκει την άκρη του νήματος για την υιοθεσία της Σοφίας.

Tags showbiz κύπρος, gossip, λογια του αερα, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0081 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0321 s // Total time: 0.0402 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X