Μάθετε πιο ρεκόρ Γκίνες θέλει να καταρρίψει η Μαρία Καλημέρα από το Παραλίμνι


Μάθετε πιο ρεκόρ Γκίνες θέλει να καταρρίψει η Μαρία Καλημέρα από το Παραλίμνι

Η Μαρία Καλημέρα από το Παραλίμνι θα επιχειρήσει να μπει στο ρεκορ Γκίνες σε μερικές εβδομάδες, σε ένα μοναδικό και πολύ δύσκολο εγχείρημα

Συγκεκριμένα, θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ της 39χρονης Αμερικανίδας Eva Bulzomi, η οποία πέρσι τον Αύγουστο κατάφερε να μείνει σε στάση γέφυρας (γέφυρα κοιλιακών ή abdominal plank position) για 2 ώρες και 12 λεπτά!

Όποιος έκανε έστω και μία φορά τη συγκεκριμένη άσκηση καταλαβαίνει πόσο δύσκολο και επίπονο είναι. Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε απλά πως ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να μείνει σε στάση γέφυρας (αν κάνει σωστά την άσκηση φυσικά) μόνο 2 λεπτά!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όπως διαβάζουμε στο neammochostos.com είναι ότι η Μαρία θα προσπαθήσει να σπάσει το φράγμα των τριών ωρών (!!!), αν και θα μπορούσε απλώς να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ (2:12 λεπτά) και να πετύχει τον στόχο της.

Αν τα καταφέρει η 25χρονη Παραλιμνίτισσα τότε θα μιλάμε για ένα σπουδαίο επίτευγμα και θα αποτελεί (εξ όσων γνωρίζουμε) η πρώτη κοπέλα από την περιοχή που καταφέρνει να γράψει το όνομα της στο πιο αναγνωρισμένο ρεκόρ του κόσμου. 

Tags μαρια καλημερα, γκινες, ρεκόρ, κυπρος, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.6003 s (231 Queries.) // Parse time: 0.7388 s // Total time: 5.3391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X