5 τρόποι για να καταλάβεις αν του αρέσει το σεξ μαζί σου


5 τρόποι για να καταλάβεις αν του αρέσει το σεξ μαζί σου

Όλες οι γυναίκες έχουν μια απορία αν πραγματικά του αρέσει αυτό που κάνει μαζί της

1. Χέρια και πατούσες. Είναι ένα σημάδι που έρχεται απευθείας από το σώμα του και δεν λέει ποτέ ψέματα. Αν βλέπεις λοιπόν τον σύντροφο σου να σφίγγει τις γροθιές του και τις πατούσες του την ώρα που φθάνει στην κορύφωση, σημαίνει ότι αυτό που του κάνεις θέλει να διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο.

2. Δεύτερος γύρος. Το να θέλει να περάσετε πολύ γρήγορα στον δεύτερο γύρο, σημαίνει ότι το σεξ μαζί σου του αρέσει τόσο που δεν μπορεί να το χορτάσει. Και μόνο που θα σκεφτεί την επαφή που είχατε λίγο λεπτά νωρίτερα, του είναι αρκετό για να το θέλει πάλι.

3. Σε αγγίζει παντού. Ένας άντρας που σε θέλει ερωτικά, νιώθει την ανάγκη να σε αγγίζει όπου και αν είστε (εκτός αν είναι πολύ ντροπαλός ή απεχθάνεται τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας). Σημάδι πως του αρέσει το σεξ σας, είναι να σε αγγίζει συχνά και εκτός σπιτιού.

4. Είναι "παιχνιδιάρης" ακόμη και μετά το σεξ. Οι περισσότεροι άνδρες μετά το σεξ έχουν την τάση να «αποσύρονται» στον κόσμο τους. Αν, λοιπόν, βλέπεις ότι ο σύντροφος σου εξακολουθεί να σε επιθυμεί πολύ ερωτικά ακόμη και μετά το σεξ, σημαίνει ότι κάτι κάνεις πάρα πολύ καλά.

5. Σου το λέει. Τι πιο ξεκάθαρο από μία ευθεία επιβεβαίωση του πόσο πολύ του αρέσει αυτό που του κάνεις. Και, πίστεψε μας, αν δεν του άρεσε, δεν θα στο έλεγε. Και δεν θα στο έλεγε αν δεν το εννοούσε. 

Tags σεξ, ΛΙΜΠΙΝΤΟ, ΚΟΛΠΑ, ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, αντρας, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, χέρια, ΠΑΤΟΥΣΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3849 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2537 s // Total time: 2.6386 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X