Κάθοδος του κολοσσού Carlson Rezidor στην Κύπρο


Κάθοδος του κολοσσού Carlson Rezidor στην Κύπρο

Σε πρώτη φάση θα κατασκευάσει το ξενοδοχείο Radisson Blu Larnaka.

Ο όμιλος Carlson Rezidor, με παρουσία σε περισσότερες από χώρες και λειτουργία πέραν των 1.000 ξενοδοχειακών μονάδων σε όλο τον κόσμο επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Κύπρο.

Σε συνεργασία με κυπριακή εταιρεία, ο όμιλος ο οποίος μεταξύ είναι ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Radisson θα λειτουργήσει –σε πρώτη φάση- ξενοδοχείο στη Λάρνακα, με την ονομασία Radisson Blu Larnaka. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Σίγμα, η κατασκευή του νέου ξενοδοχείου θα κοστίσει 35 εκατ. ευρώ.
RELATED ARTICLES

Μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, θα παρατεθεί διάσκεψη Τύπου στη Λάρνακα με σκοπό την ενημέρωση για την κάθοδο του ομίλου Carlson Rezidor στην Κύπρο.

Ο όμιλος αριθμεί 1.370 ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη, με μια γκάμα παγκόσμιου φήμης ονομάτων στον χώρο των ξενοδοχείων όπως:

- Quorvus Collection
- Radisson Blu
- Radisson Red
- Park Plaza
- Park Inn By Radisson
- Country Inns & Suites by Carlson

Σημειώνεται ότι θα υπογραφεί συμφωνία μεταξύ της Carlson Rezidor Hotel Group και της ιδιοκτήτριας εταιρίας Quality Group που προνοεί την κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχείου 105 Δωματίων στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας.

Οι ιθύνοντες του project προγραμματίζουν ότι το Radisson Blu Larnaka θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι του 2017.

Η διαχείρηση του Radisson Blu Larnaka θα ανατεθεί στην εταιρία Sunnyseeker Hotels που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης ξενοδοχείων.

Tags Ξενοδοχείο, λαρνακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0580 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2779 s // Total time: 2.3359 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X