Ανακαλύψτε τις ποικιλίες πράσινου και μαύρου τσαγιού


Ανακαλύψτε τις ποικιλίες πράσινου και μαύρου τσαγιού

Αποκλειστικά από τη Coffee Island

Αθήνα, 26 Αυγούστου 2015. Αποκλειστικά στα καταστήματα της Coffee Island διατίθενται επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού - πράσινου και μαύρου - με προέλευση την Κίνα. Οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν τις εξαιρετικές ποικιλίες πράσινου τσαγιού όπως: Gunpowder, γιασεμί, φρούτα του δάσους, παπάγια, μέντα αλλά και του μαύρου όπως: English Breakfast, Earl Grey, καραμέλα, fruity blend, μπαχάρια και Christmas.

Η πρόταση σερβιρίσματος είναι η εκχύλιση σε κρύο νερό (Filter in Bottle) η οποία απελευθερώνει βιταμίνη C και Θεανίνη (L-Theanine) ενώ συγκρατεί την τεϊνη και τις τανίνες. Για το σκοπό αυτό τα Coffee Island έχουν φέρει κατ' αποκλειστικότητα στα καταστήματα τους τη καινοτόμα συσκευή  κρύας εκχύλισης Hario Fib, με τη βοήθεια της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν δροσερό τσάι. Η συσκευή είναι επίσης προς πώληση μέσω των καταστημάτων, έτσι ώστε όσοι το επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να παρασκευάσουν στο σπίτι τους παγωμένο τσάι.

Το Hario Fib είναι κατασκευασμένο από γυαλί στην Ιαπωνία από τον οίκο Hario και βραβευμένο για καλύτερο βιομηχανικό σχεδιασμό (για το Filter in Bottle, με το iF Design Awards και το International Design Excellence Award), αποτελεί καινοτομία στις συσκευές  παρασκευής φυσικού κρύου τσαγιού και βοτάνων. Η παρασκευή με το Hario Fib προσδίδει ένα πλούσιο άρωμα ενώ απαλύνει την πικρή γεύση που συχνά συναντάμε στο κρύο τσάι. Η διαδικασία παρασκευής είναι ιδιαίτερα απλή, απλώς γεμίζουμε το γυάλινο μπουκάλι με φυσικό νερό, τοποθετούμε τσάι, βότανα και μυρωδικά, μπαχαρικά ή/και φρούτα και αφήνουμε στο ψυγείο για 3-6 ώρες, με ενσωματωμένο φίλτρο πολλαπλών χρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ηario Fib βρίσκονται στο σύνδεσμο: http://coffeeisland.gr/product/hario-fib/

Tags Coffee Island, πράσινο τσάι, μαύρο τσάι, ποτο, drink


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7285 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3593 s // Total time: 3.0878 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X