Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση 47χρονος μετά από πτώση


Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση 47χρονος μετά από πτώση

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 47χρονος από τη Ρουμανία μετά από πτώση του από σκαλιά, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυκτα της 24ης Αυγούστου, άνδρας ηλικίας  47 χρόνων από τη Ρουμανία, βρισκόταν στο διαμέρισμα συμπατριώτη του στην Αγία Νάπα και κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά.

Μετά από πάροδο αρκετής ώρας, ο 47χρονος αναχώρησε από το διαμέρισμα για να πάει στο δικό του σπίτι, ωστόσο επειδή βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ κατέβαινε τις σκάλες έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι και να τραυματιστεί σοβαρά.

Επί τόπου, κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 47χρονο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Ρουμάνος φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και βρίσκεται στον αναπνευστήρα. Η κατάσταση του θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Tags δυστύχημα, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0267 s // Total time: 0.0269 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X