Sappe Aloe Vera Drink


Sappe Aloe Vera Drink

Πολέμησε την δίψα σου κομμάτι - κομμάτι!

Είναι γνωστό, από αρχαίων χρόνων, ότι το εκχύλισμα του φυτού αλόη βέρα χαρίζει ομορφιά, υγεία και μακροζωία. Περιέχει περίπου 200 πολύτιμα καθαρά βιολογικά συστατικά, μεταξύ άλλων ένζυμα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβονοειδή, σάκχαρα και βασικά αμινοξέα. Έτσι η χρήση της αλόης βέρα βοηθά τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος σε πολλούς τομείς.

Γι' αυτό και ο χυμός Sappe, με 10% καθαρό εκχύλισμα από αλόη βέρα, έχει όλες τις θετικές επιδράσεις της αλόης βέρα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Υγεία:
Τα συστατικά της δυναμώνουν το ήπαρ και το πάγκρεας, βελτιώνουν την πέψη και συνεπώς βοηθούν σε στομαχικές διαταραχές - συνέπειες του καπνίσματος, της καφεΐνης και των άσχημων διατροφικών συνηθειών - καθώς και στη δυσκοιλιότητα ενώ αναζωογονούν το ανοσοποιητικό σύστημα. Πρόσφατες μελέτες μιλούν και για την ικανότητα αντιμετώπισης κάποιων μορφών καρκίνου, διαβήτη και ηπατίτιδας. Δρα σαν ασπίδα στις καρδιακές παθήσεις, αφού βοηθά στη καλή κυκλοφορία του αίματος και κρατά την χοληστερόλη σε χαμηλά επίπεδα. Είναι εργαλείο για την αποκατάσταση από την κούραση και συνάμα ανακουφίζει από το άγχος της καθημερινότητας.

Σώμα:
Αυξάνει το μεταβολισμό βοηθώντας στη μείωση του περιττού λίπους. Είναι θρεπτικό αφού περιέχει 18 από τα 23 αμινοξέα (δομικοί λίθοι πρωτεϊνών), τα οποία ο οργανισμός χρειάζεται για το κτίσιμο μυών. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας αφού συμβάλει στην προώθηση του σωστού μεταβολισμού.

Ομορφιά:
Ενυδατώνει το δέρμα, αφού διεισδύει σε βάθος και αναπληρώνει τις απώλειες υγρών. Περιέχει ορμόνες οι οποίες επιταχύνουν τη δημιουργία νέων κυττάρων απομακρύνοντας παράλληλα τα παλιά. Έχει επίσης θετική δράση στην τριχόπτωση, την ακμή και την κυτταρίτιδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Κύπρου: Α. Β. ΝUMBER ONE LTD, τηλ. 24828444.

Tags SAPPE ALOE VERA DRINK, food news, sappe, Aloe Vera, drink


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4812 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3365 s // Total time: 2.8177 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X