Αυτά τα 10 πράγματα κάνεις όταν είσαι ερωτευμένη


Αυτά τα 10 πράγματα κάνεις όταν είσαι ερωτευμένη

Άμα είσαι ερωτευμένη έτσι κάνεις και χωρίς καν να το καταλάβεις

Θες να του λες τα πάντα
Του τηλεφωνείς για να του πεις πώς ήταν τα γεμιστά της μαμάς σου, τι χρώμα μπλουζάκι θα φορέσεις το βράδυ και αν τελικά μπορείς να ανανεώσεις το συμβόλαιο του κινητού σου και να πάρεις και την αναβάθμιση που είχες υπολογίσει.

Έχεις υιοθετήσει εκφράσεις του
Όλοι κολλάμε κατά καιρούς με συγκεκριμένες ατάκες. Είτε τις ακούμε στην τιβί, είτε σε τραγούδια, είτε απλά τις έχουμε συνδυάσει με καταστάσεις, πρόσωπα και πράγματα. Απλά τώρα τελευταία, τί να μιλάς εσύ, τί εκείνος, το ίδιο και το αυτό.

Μπαίνεις στα social media του κάθε λίγο και λιγάκι
Το λεγόμενο και online stalking. Δεν είναι μόνο η ζήλεια που σε τρώει, αλλά αναρωτιέσαι τι μπορεί να σημαίνει κάθε status που γράφει ή κάθε τραγούδι που ανεβάζει και αν σε σκέφτεται τη δεδομένη στιγμή.

Μιλάς πιο άνετα για θέματα που παλιότερα σε κόμπλαραν
Το ζήτημα της τουαλέτας όταν βρίσκεστε στο ίδιο σπίτι το έχουμε συζητήσει. Παλιότερα απλά το απέφευγες, όμως μαζί του νιώθεις αρκετά άνετα και δε χρειάζεται να καταπιέσεις την ανάγκη σου. Τι θα γίνει αν αύριο μεινετε μαζί;

Δεν ενοχλείσαι όταν σου λένε ότι θα τον παντρευτείς
Γάμος; Παιδιά; Οικογένεια; Εσύ; Όχι όχι καμία σχέση. Τις προάλλες βέβαια που σου είπε ότι εσένα θέλει για μάνα των παιδιών του, το βρήκες λίγο γλυκούλι. Τρομακτικό πάντως σε καμια περίπτωση.

Αυτή η απαίσια συνήθεια, δεν είναι πια τόσο σιχαμερή
Όταν ο πρώην σου ρευόταν, ήθελες να τον σκοτώσεις. Τώρα που το κάνει το αγόρι σου είναι ''μια φυσική ανάγκη'', ενίοτε και χαριτωμένη, αν συνοδεύεται από απολογητική γκριμάτσα.

Χρησιμοποιείς πάντα το ''εμείς''
Ή αν έχεις αλλεργία σε αυτή τη λέξη και τα αντισώματά σου είναι ακόμα ζωντανά, παίζεις πιο έξυπνα και λες ''Εγώ και ο Μάκης''.

Σκέφτεσαι πώς θα του φανεί αυτό που θα φορέσεις
Όχι επειδή έχει το καλύτερο γούστο του κόσμου (εσύ εξαιρείσαι), αλλά επειδή θες να του αρέσεις. Όχι μόνο όταν θα βγείτε, αλλά και στη φωτογραφία που θα ανεβάσεις με τις φίλες σου.

Βγαίνεις περισσότερο με την παρέα του, παρά με τη δική σου
Δεν τις βαρέθηκες ακριβώς, αλλά πάνε αρκετές μέρες από τότε που είδες τελευταία φορά τις φίλες σου. Ή τους μίλησες. Απ' την άλλη, οι φίλοι του Στράτου έχουν πολύ πλάκα και δεν πειράζει που είσαι το μόνο κορίτσι όταν μαζεύονται για να δουν ποδόσφαιρο.

Μιλάς στο τηλέφωνο με τη μαμά του
Μιλάς μαζί της να της πεις ένα καλησπέρα! Θες να σε συμπαθήσει για να σε θέλει για κοπέλα του πολυαγαπημένου της γιου! 

Tags ερωτας, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ψυχολογια, ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ, συνήθεια, μητερα, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0072 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0345 s // Total time: 0.0417 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X