5 μέρες κράτηση στον 20χρονο για υπόθεση βιασμού ανήλικης


5 μέρες κράτηση στον 20χρονο για υπόθεση βιασμού ανήλικης

Πενθήμερη κράτηση επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στον 20χρονο σε σχέση με την  υπόθεση απαγωγής, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και βιασμού εις βάρος 16χρονης, από την Επαρχία Πάφου  που διερευνά η Αστυνομία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 20χρονος που αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη του 20χρονου έγινε μετά την καταγγελία της 16χρονης ότι 20χρονος, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν, την βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο  20χρονος μετέβη στο σπίτι της 16χρονης  ενώ απουσίαζαν οι δικοί της με σκοπό να συζητήσουν. Όταν η νεαρή αρνήθηκε, αυτός την μετέφερε σε ανοικτό απόμερο χώρο και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέλησή της, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η 16χρονη κατονόμασε τον 20χρονο Ελληνοκύπριο στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψή του. Η 16χρονη εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και τα ευρήματα που εντόπισε αναμένεται να αξιολογηθούν από την Αστυνομία.

Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 16χρονη φέρει και εξωτερικές κακώσεις.

Tags βιασμος, ανήλικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2715 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3356 s // Total time: 2.6071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X