6 fashion trends ( του φθινοπώρου)


6 fashion trends ( του φθινοπώρου)

Το φθινόπωρο είναι εδώ και εσύ πρέπει να ξέρεις τις τάσεις της νέας σεζόν!  

Η κάθε εποχή έχει τους δικούς της κανόνες και το φετινό φθινόπωρο τουλάχιστον σε θέματα στυλ προβλέπεται συναρπαστικό. Βρήκαμε τα 6 trends που πρέπει να υιοθετήσεις όπωσδήποτε αυτή τη σεζόν για να έχεις το φθινόπωρο με το μέρος σου.


1. Η κάπα: Θα την βρεις σε πολλές εναλλακτικές μορφές. Καιρός ήταν οι σχεδιαστές να την εντάξουν δυναμικά στις συλλογές τους καθώς ήδη στο street style η κάπα ήταν πολύ δημοφιλής.


2. Σφίξε τα λουριά: Ανέδειξε τη θηλυκότητα σου και στο γραφείο με μια μεταξωτή μπλούζα με κολλάρο και λουριά. Είναι η νέα τάση ιδιαίτερα στο Μιλάνο.


3. Ανέδειξε τη μέση σου: Η τονισμένη μέση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ως τάση αυτή τη σεζόν. Τόνισε την με μία corseted belt. Μπορείς να φορέσεις την ζώνη μα παλτό, πουλόβερ, jumpsuits και φορέματα.


4. 50 shades of grey: Είναι το in χρώμα της σεζόν με την διαφορά ότι θα βρεις το αγαπημένο σου γκρι σε διάφορες αποχρώσεις.


5. Culottes: Τις λατρέψαμε το καλοκαίρι και θα τις αποθεώσουμε το χειμώνα. Με 70s διάθεση οι culottes κάνουν come back. Θα τις βρεις με διάφορα υλικά όπως δέρμα, μαλλί, jersey κα. Συνδύασε την με μπότες.


6. Victorian era: Αυτή η τάση είναι ρομαντική και δεν περνά απαρατήρητη.
 

Tags Trends,fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9247 s (283 Queries.) // Parse time: 1.3979 s // Total time: 5.3225 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X