Γαλάζιο βλέμμα, sun kissed επιδερμίδα και έντονα καρπουζί χείλη Inglot!


Γαλάζιο βλέμμα, sun kissed επιδερμίδα και έντονα καρπουζί χείλη Inglot!

Get the look step by step...

Το νέο καλοκαιρινό μακιγιάζ Turquoise Gemstone από τα Inglot υπογραμμίζει τα μάτια με γαλάζιο μολύβι, δίνει βάθος στο βλέμμα με μίξη σκιών και pigments σε bronze αποχρώσεις με παιχνίδισμα μοβ ιριδισμών, χαρίζει sunkissed όψη στα ζυγωματικά και τονίζει τα χείλη με έντονο ματ κραγιόν που θυμίζει ζουμερό καρπούζι!

Get the look step by step:

ΠΡΟΣΩΠΟ
Σχηματίζουμε γωνίες και κάνουμε contouring με τις HD Sculpting Powders. Toνίζουμε τα ζυγωματικά με τα face blush 72, 33 & 51. Για πιο μπρονζέ αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε μια μικρή ποσότητα από την AMC bronzing powder 72, στα σημεία που το πρόσωπο μαυρίζει φυσικά.

ΜΑΤΙΑ

Στα μάτια, εφαρμόζουμε το μολύβι kohl 03 κατά μήκος του πάνω βλεφάρου, ενώ σε όλο το κινητό βλέφαρο απλώνουμε με μαλακές κινήσεις τη σκιά Freedom System 421, σβήνοντας με τη σκιά Freedom System 615 με φορά προς τα έξω. Στo κάτω εσωτερικό μέρος των βλεφαρίδων εφαρμόζουμε το Colourplay Eyeliner 204 και εξωτερικά περιγράφουμε ομοίως με το Colourplay eyeliner 204. Περνάμε 2 στρώσεις False lash effect mascara στις βλεφαρίδες και ολοκληρώνουμε με την εφαρμογή των eyelashes 16N.

ΧΕΙΛΗ

Σχηματίζουμε το περίγραμμα των χειλιών και γεμίζουμε με το lip liner 61. Απλώνουμε το Freedom System lipstick matte 511 και εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα από το lipstick 180 στο κέντρο των χειλιών.

Tags Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty, make-up, Inglot, Turquoise Gemstone, Inglot Turquoise Gemstone


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3035 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2348 s // Total time: 3.5383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X