Guerlain Terracotta Collection 2015


Guerlain Terracotta Collection 2015

Για τέλεια επιδερμίδα! 

Μια πανέμορφη επιδερμίδα, θαυμάσια ηλιόλουστη και απόλυτα προστατευμένη, αναδεικνύεται και ενισχύεται όμορφα με τα χρώματα της καλοκαιρινής συλλογής: φωτεινό ροζ και κίτρινο χρυσό στα χείλη, μπλε του ωκεανού και το χρώμα της άμμου στα μάτια, πράσινο μέντας για τα νύχια ...

Limited Edition - Τα αξεσουάρ για το καλοκαίρι 2015 (My Terracotta και τα δυο καλύμματα της θήκης σε ζωηρά χρώματα)
Η πούδρα αστέρι My Terracotta σε μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση με καλύμματα σε σπορτ φωτεινά, ζωντανά χρώματα. Αυτή τη συλλεκτική θήκη μπορείτε να τη μεταφέρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε, για να ενισχύσετε το μαύρισμά σας όσο συχνά θέλετε κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού.

Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις (02 και 03), μπορείτε να τις φυλάξετε, και να τις χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας και ανάλογα με την γκαρνταρόμπα σας.

Terracotta Collectors (Terracotta Sun: Compact Foundation & Sun Moisturiser & Tan Booster)
Το πρώτο  SPF20 Terracotta Compact Foundation, ένα sun foundation που συνδυάζει περιποίηση της επιδερμίδας και μακιγιάζ. Ένα απαραίτητο foundation που διατίθεται σε δύο αποχρώσεις για να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, στην πόλη ή στην παραλία.

Πολύτιμη είναι επίσης η περιορισμένης έκδοσης, πιο έξυπνη αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο και το σώμα Terraccotta Sun IP15 και IP30 by Guerlain, που μπορείτε να τη πάρετε μαζί σας σε κάθε ταξίδι.

Καλοκαιρινά χρώματα με Summer Shadow, κρεμώδεις σκιές ανθεκτικές στο νερό, Rouge Automatique & Colour Lacquer Extreme Hold

2 πολύχρωμες εμφανίσεις για την πόλη και την παραλία: 

  • Palm Beach
  • Palm Springs
     

Tags make-up, beauty, Guerlain, Ομορφια, Μακιγιαζ, TERRACOTTA COLLECTION 2015, GUERLAIN TERRACOTTA COLLECTION 2015


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6724 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4237 s // Total time: 4.0960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X