Κέντρο Υγείας και Ευεξίας "Μυριανθούσα" στον Καλοπαναγιώτη


Κέντρο Υγείας και Ευεξίας "Μυριανθούσα" στον Καλοπαναγιώτη

Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα Spa του εξωτερικού

Το κέντρο υγείας και ευεξίας "Μυριανθούσα" πήρε το όνομά του από την κοιλάδα της Μαραθάσας την οποία διασχίζει ο Σέτραχος ποταμός και που είναι φημισμένη για τα "μύρια άνθη" της αφού οι κερασιές, οι μηλιές και οι αμυγδαλιές βρίσκονται διάσπαρτες παντού. O Καλοπαναγιώτης που φημίζεται για τα Ιαματικά νερά του που αναβλύζουν από πηγές κάτω από το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή ξαναγίνεται η διάσημη λουτρόπολη που ήταν παλιά. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή είναι διάσημο στο παγκόσμιο για την ιστορία και τις τοιχογραφίες του και συγκαταλέγεται στη λίστα των μνημείων που διαφυλάσσονται από την Unesco.

Χτισμένο στις όχθες του Σέτραχου ποταμού το Κέντρο Υγείας και Ευεξίας "Μυριανθούσα" καλύπτει ένα χώρο 1000 τ.μ. και αποτελείται από χώρους υδροθεραπείας και λουτροθεραπείας, χώρους θεραπείας με λάσπη, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για σάουνα και ατμοθεραπεία, δωμάτιο με φυσικό χιόνι καθώς επίσης και χώρους ξεκούρασης και χαλάρωσης. Φυσικά προϊόντα όπως μέλι, σταφύλι, ευκάλυπτος, λάδι της ελιάς και του αμυγδάλου καθως επίσης και αιθέρια έλαια απο τα εσπεριδοειδή και τα βότανα της περιοχής του Τροόδους συνθέτουν το πρόγραμμα παρεχόμενων θεραπειών του Κέντρου Υγείας και Ευεξίας "Μυριανθούσα".

Πλήρως εξοπλισμένο με της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό όπως το δωμάτιο με χιόνι και το δωμάτιο ατμού με βότανα, το Κέντρο Υγείας και Ευεξίας "Μυριανθούσα" δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα Spa του εξωτερικού. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό, άψογα εκπαιδευμένο ανταποκρίνεται πλήρως στο πρόγραμμα θεραπειών και προσφέρει στον επισκέπτη σωματική και ψυχική αρμονία, ευεξία και αναζωογόνηση.

Το Κέντρο Υγείας και Ευεξίας "Μυριανθούσα" ανήκει στο δυναμικά αναπτυσσόμενο αγροτουριστικό χωριό "Casale Panayiotis" που σήμερα διαθέτει 26 αγροτουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, βιβλιοθήκη και κάβα. Στα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτιά του το Casale Panayiotis προσφέρει στον επισκέπτη διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Παράλληλα οργανωμένες εκδρομές και άλλες δραστηριότητες όπως ψάρεμα πέστροφας, διαδρομές με τετράτροχες μηχανές και περιπάτοι στα μονοπάτια της φύσης συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία στα βουνά της Κύπρου.
 

Tags Κέντρο Υγείας και Ευεξίας, Καλοπαναγιώτη, Σπα, Ομορφια, ευεξια, Spa, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6022 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3804 s // Total time: 2.9825 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X