Έκλεβαν παγκάρια εκκλησιών και συνελήφθησαν


Έκλεβαν παγκάρια εκκλησιών και συνελήφθησαν

Στη σύλληψη τριών προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από παγκάρια εκκλησιών, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 12μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι θεάθηκε σε εκκλησία στη Λάρνακα, νεαρή γυναίκα, η οποία παλαιότερα είχε εντοπιστεί μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της εν λόγω εκκλησίας, να κλέβει χρήματα από το παγκάρι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν την ύποπτη.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, αυτή είχε αναχωρήσει από την εκκλησία, με αυτοκίνητο του οποίου οι αριθμοί εγγραφής δόθηκαν στην Αστυνομία.

Γύρω στις 12.30μ.μ., μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε άλλο μοναστήρι στην επαρχία Λάρνακας, όπου εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα να κλέβει χρήματα από το παγκάρι.

Αμέσως, συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 30χρονη κάτοικο Λάρνακας.

Από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή της χρηματικό ποσό ύψους €199.90, το οποίο κατασχέθηκε.

Κατά την έξοδο των αστυνομικών από το μοναστήρι, εντόπισαν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχε θεαθεί να κινείται, η 30χρονη. Εντός του οχήματος, βρίσκονταν δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 35 ετών και οι δύο κάτοικοι Λάρνακας.

Εναντίον και των τριών προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου διερευνά την υπόθεση.

Tags ΠΑΓΚΑΡΙ, κλοπή, εκκλησία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9317 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3635 s // Total time: 2.2952 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X