Τα στιλιστικά πλεονεκτήματα του να έχετε μικρό στήθος


Τα στιλιστικά πλεονεκτήματα του να έχετε μικρό στήθος

Στη μόδα, ίσως να είστε εσείς η ευνοημένη της υπόθεσης και να βολεύουν πολύ περισσότερο οι δικές σας αναλογίες.

Σίγουρα ένα πλούσιο μπούστο είναι στοιχείο θηλυκότητας που κάνει την εμφάνιση μιας γυναίκας πολύ πιο ελκυστική. Τα περισσότερα sex symbols έχουν πλούσιες καμπύλες και γι’ αυτόν τον λόγο πολλές γυναίκες αισθάνονται μειονεκτικά επειδή η φύση δεν τις προίκισε με μεγάλο, θελκτικό στήθος. Αν ανήκετε λοιπόν σ’ αυτή την κατηγορία, δε χρειάζεται να νιώθετε έτσι.

1. Δε δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο σουτιέν. Πολύ συχνά δεν το χρειάζεστε καν, ενώ όλα αυτά τα φτιαγμένα από δαντέλα σουτιέν που μάλιστα είναι τάση και είναι πολύ ωραίο να φαίνονται μέσα από τα ρούχα σας, σας ταιριάζουν απόλυτα.

2. Τα εξώπλατα ρούχα είναι ιδανική επιλογή για εσάς, καθώς μπορείτε να αφήσετε την πλάτη σας εκτεθειμένη χωρίς να ανησυχείτε για το σουτιέν που θα φαίνεται και θα «χαλάει» το τελικό αποτέλεσμα.

3. Μπορείτε να φορέσετε low cut ρούχα αλλά και οποιονδήποτε τύπο ντεκολτέ γιατί στρώνει τέλεια, ενώ τις περισσότερες φορές δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα φανεί κάτι που δε θέλετε.

4. Μπορείτε να δείξετε σέξι χωρίς να κινδυνεύετε να δείξετε trashy καθώς η γραμμή είναι πολύ λεπτή, αλλά εσείς είναι δύσκολο να την ξεπεράσετε σε αντίθεση με όλα τα κορίτσια που έχουν πολύ μεγάλο στήθος. Αν δεν προσέξουν και το αποκαλύψουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει, σίγουρα το αποτέλεσμα δε θα είναι κολακευτικό.

5. Βρίσκετε πολύ εύκολα μαγιό. Μπορεί να μην εκτιμάτε αυτή την ευκολία, αλλά για ρωτήστε τα κορίτσια με μεγάλο στήθος να σας πουν τον γολγοθά που ζουν κάθε καλοκαίρι και οι απαντήσεις τους θα σας πείσουν.

 

 

Tags στηθος, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5413 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3769 s // Total time: 2.9181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X