7+1 Κανόνες για έξυπνο shopping στις εκπτώσεις


7+1 Κανόνες για έξυπνο shopping στις εκπτώσεις

Τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνει μια fashionista στις εκπτώσεις.

1. Κάντε μία λίστα με όλα όσα χρειάζεστε, πριν βγείτε στα μαγαζιά. Με αυτόν τον τρόπο θα πάτε εκεί που πρέπει μόνο και θα κερδίσετε χρόνο και σίγουρα χρήμα, καθώς έτσι είναι πιο δύσκολο να παρασυρθείτε από τις χαμηλές τιμές σε προϊόντα που δεν έχετε ανάγκη.

2. Μην παίρνετε μαζί σας τις κάρτες σας. Ακόμα ένας τρόπος για να δείξετε εγκράτεια, είναι να μην έχετε αρκετά χρήματα μαζί σας. Θέλοντας και μη θα σταματήσετε να ξοδεύετε πριν ο λογαριασμός σας φτάσει κοντά στο μηδέν.

3. Αποφύγετε να αγοράσετε πολλά οικονομικά ρούχα και αξεσουάρ. Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν τα low budget αντικείμενα, ξοδεύουν στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα από αυτούς που επιλέγουν να αποκτήσουν «ένα και καλό». Επιλέξτε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα προϊόν που θα βρείτε σε πραγματικά συμφέρουσα τιμή παρά σε πολλά πιο οικονομικά που θα σας ικανοποιήσουν μόνο στιγμιαία.

4. Κάντε έρευνα αγοράς. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται στην περίοδο των εκπτώσεων, είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Μην αγοράσετε το πρώτο πράγμα που θα βρείτε, περιμένετε μέχρι να είστε σίγουρη πως η αγορά σας είναι η ιδανική και πως δεν θα βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί περισσότερο.

5. Αποφασίστε το budget που θα διαθέσετε πριν βγείτε στα μαγαζιά και όχι αφού θα έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια σας όλοι οι «πειρασμοί».

6. Δοκιμάστε τα πάντα. Μην αγοράσετε κάτι χωρίς να το έχετε δοκιμάσει, γιατί υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να κάνετε λάθος και είναι πάρα πολλά τα καταστήματα που δεν δέχονται αλλαγές και επιστροφές στα είδη που βρίσκονται σε προσφορές.

7. Μη βγείτε για ψώνια αν δεν είστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Αν είστε στεναχωρημένη υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, είτε δε θα σας αρέσει τίποτα απολύτως, είτε θα αγοράζετε πράγματα χωρίς να είστε σε θέση να κρίνετε αντικειμενικά αν τα χρειάζεστε ή όχι, με αποτέλεσμα να καταλήξετε με σακούλες από άχρηστα επί της ουσίας ρούχα και αξεσουάρ.

8. Μην αγοράσετε κάτι που μοιάζει με κάτι άλλο που ήδη έχετε απλά και μόνο επειδή το βρήκατε σε συμφέρουσα τιμή. Γιατί να το κάνετε άλλωστε; Κάπως έτσι η ντουλάπα μας γεμίζει με πολλά ίδια κομμάτια και τελικά διαπιστώνετε πως πολλά άλλα σας λείπουν αλλά δε σας έχουν μείνει χρήματα για να τα αποκτήσετε.

 

Tags εκπτώσεις, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2492 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3509 s // Total time: 2.6001 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X