Τα τρυφερά τετ-α-τετ ζευγαριού της ελληνικής showbiz στην παραλία!


Τα τρυφερά τετ-α-τετ ζευγαριού της ελληνικής showbiz στην παραλία!

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Ζέτα Δούκα, η αγαπημένη ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου, κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και της αρέσει να «μιλά» περισσότερο με τη δουλειά της. Παρά το γεγονός, ότι μετρά κάτι περισσότερο από ένα χρόνο σχέσης με τον γοητευτικό σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, ο οποίος είναι αθλητής και φυσικοθεραπευτής, δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί του.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός ελληνικού εβδομαδιαίου περιοδικού τους εντόπισε την περασμένη Κυριακή, με παρέα δυο καλές τους φίλες, να περνούν την ημέρα τους ηρεμώντας και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία της Αναβύσσου. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της ήταν συνεχώς χαμογελαστοί και ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλο, απολαμβάνοντας την κάθε τους κοινή στιγμή.

Ίσως η όμορφη αυτή η σχέση με τον φυσιοθεραπευτή να ήταν και η αιτία που η Ζέτα Δούκα επέλεξε να μην ακολουθήσει την περιοδεία του μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας», επιθυμώντας να περάσει το καλοκαίρι μαζί του.

Tags Ζέτα Δούκα, μιχαλης χατζηαντωνας, ζευγαρι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5794 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4281 s // Total time: 3.0075 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X