Tα ρούχα &τα αξεσουάρ που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα


Tα ρούχα &τα αξεσουάρ που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα

Και όμως υπάρχουν…  

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μας προβλήματα κυρίως το καλοκαίρι όπου φοράμε πολύ λιγότερα ρούχα. Η κυτταρίτιδα είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της κάθε γυναίκας. Για την αντιμετώπιση της οι ειδικοί μας προτείνουν να προσέχουμε τη διατροφή μας και να γυμναζόμαστε. Βεβαίως σύμφωνα με το Instyle, υπάρχουν ρούχα και αξεσουάρ, που επιβαρύνουν το πρόβλημα και δεν μας βοηθούν να ξεφορτωθούμε τη κυτταρίτιδα και είναι τα πιο κάτω.


1. Τα πολύ στενά jeans και γενικά τα στενά παντελόνια, εμποδίζουν την καλή κυκλοφορία του αίματος, άρα δε βοηθούν την κατάσταση. Φυσικά εννοούμε αυτά που είναι τουλάχιστον δύο νούμερα μικρότερα και εμείς επιμένουμε να τα φοράμε.


2. Τα ψηλά τακούνια, είναι το φετίχ μας, φορώντας τα όμως σε καθημερινή βάση δημιουργούν μεταξύ άλλων και πρόβλημα με την κυτταρίτιδα, καθώς είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ που ενοχλεί τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.


3. Τα συνθετικά ρούχα που δεν αφήνουν το σώμα να αναπνεύσει μπορεί να προκαλούν εφίδρωση και ενδεχομένως απώλεια λίπους, αλλά κακή οξυγόνωση σημαίνει κακή κυκλοφορία του αίματος και άρα πιο επίμονη κυτταρίτιδα.


4. Παρόλο που φέτος τα lace up πέδιλα είναι τάση, οφείλουμε να πούμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούν επιβαρυντικά στο ζήτημα «κυτταρίτιδα». Αν τα δένουμε πολύ σφιχτά δημιουργούμε πρόβλημα στην καλή κυκλοφορία του αίματος οπότε δε βοηθάμε τον οργανισμό μας.


 

Tags Ρούχα, αξεσουάρ, κυτταρίτιδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7700 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3973 s // Total time: 3.1672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X