5 μυστικά για το τέλειο μαύρισμα του καλοκαιριού


5 μυστικά για το τέλειο μαύρισμα του καλοκαιριού

Τι το πιο σέξυ από ένα ομοιόμορφο μαύρισμα καλοκαιριού;

1. Ένα καλό peeling με κόκκους, διαφορετικό για το πρόσωπο και διαφορετικό για το σώμα, όπως διαφορετικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και διαφορετικό για πιο ανθεκτικά δέρματα, πριν την έκθεσή μας στον ήλιο θα διώξει τα νεκρά κύτταρα.Στο πρόσωπο μπορούμε να κάνουμε και μια επαγγελματική θεραπεία στον δερματολόγο γιατί υπάρχουν ειδικά peeling για το καλοκαίρι τα οποία μπορούν να προετοιμάσουν το δέρμα (εάν υπάρχει και τάση για πανάδες μπορεί να δώσει και κάποια λευκαντική θεραπεία για το καλοκαίρι).
Έτσι, μετά την ηλιοθεραπεία θα έχουμε ομοιόμορφο μαύρισμα παντού.

2. Μια σωστή ενυδάτωση, δηλαδή μια καλή ενυδατική κρέμα για το σώμα ΠΑΝΤΑ μετά το μπάνιο είναι υποχρεωτική!

3. Φροντίζουμε να κάνουμε χρήση του κατάλληλου αντηλιακού για τον κάθε τύπο δέρματος. Ξεκινάμε πάντα με υψηλότερο δείκτη, σε ότι αντηλιακό κι αν χρησιμοποιούμε, και σταδιακά χαμηλώνουμε. Γενικά υπάρχει πληθώρα απο αντηλιακά (με υαλουρονικό, με λευκαντικούς παράγοντες, spray για όσους έχουν έντονη τριχοφυϊα, με αντιαλλεργικούς παράγοντες για ευαίσθητα άτομα κλπ). Ο δερματολόγος μπορεί να σε συμβουλεύει πιο ειναι το κατάλληλο αντηλιακό για την επιδερμίδα σου.

4. Μια από τις γνωστές συνταγές που διαδίδονται από στόμα σε στόμα. Ανάμειξε ελαιόλαδο με μερικές σταγόνες λεμόνι και άπλωσέ το στο σώμα σου πάνω από το αντηλιακό, αυστηρά και μόνο!

5. Αν καείς μετά τον ήλιο αφού κάνεις ένα δροσερό ντους, χωρίς φυσικά να τρίβεις το δέρμα σου με σφουγγάρι, ανάμειξε σε ένα μπλέντερ 1 1/2 αβοκάντο, 2-3 κουταλιές gel αλόης και 2-3 κουταλιές πλήρες γιαούρτι. Άλειψε το σώμα σου και ακούμπησε πάνω απαλά μια πετσέτα την οποία θα βγάλεις αφού απορροφηθεί το μείγμα. Έτοιμη!

Tags μαύρισμα, ηλιοθεραπεια, ηλιος, Σώμα, μυστικά, αντηλιακο, καλοκαιρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1489 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3372 s // Total time: 2.4860 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X