Σήμερα το fashion show της La Dolce Vita [Εικόνες]


Σήμερα το fashion show της La Dolce Vita [Εικόνες]

Το brand που απογειώνει το beach lifestyle ήρθε και στην Κύπρο και θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά τις προτάσεις του στο fashion show που θα γίνει στο Ναυτικό Όμιλο στη Λάρνακα!

Μια πανέμορφη συλλογή ρούχων, αξεσουάρ, lifestyle, προϊόντων θαλάσσης κ.α παρουσιάζει το La Dolce Vita. Πρόκειται για μια συλλογή που έχει εμπνευστεί η δημιουργός της La Dolce Vita Sharon Holmes.
Η συλλογή περιλαμβάνει δερμάτινα σανδάλια, φτιαγμένα στη Σαντορίνη, τσάντες από τις Φιλιππίνες, ινδικά χαλιά, μοντέρνα καπέλα από τον Παναμά, χειροποίητα κοσμήματα, αέρινα καφτάνια πετσέτες-παρεό από τη Μύκονο, tops με ρίγες Breton και αντικείμενα που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την La Dolce Vita από ντόπιους fashion designers.
Η δημιουργός της μάρκας αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με την Παυλίνα Νικολάου Ζ, με την Emiliana Patrioti, και τη συλλογή Gogo by Stalo.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για της δημιουργίες La Dolce Vita στο www.ladolcevita.life και βρες προσκλήσεις για το show που θα γίνει σήμερα στο Ναυτικό Ομιλο Λάρνακας στις 6.00 το απόγευμα. Τηλ.:24815416.

Tags fashion, show, La Dolce Vita


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7135 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2644 s // Total time: 2.9778 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X