"Καμιά εξέγερση στο ΚΕΝ Λάρνακας"


"Καμιά εξέγερση στο ΚΕΝ Λάρνακας"

Τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται δήθεν σε εξέγερση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο ΚΕΝ Λάρνακας από νεοσύλλεκτους διαψεύδουν κατηγορηματικά πηγές από το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, υπήρξε ένα περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου στρατονόμοι θεώρησαν ότι νεοσύλλεκτος παρανόμησε όταν παρέλαβε φαγητό από έξω, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή ένταση.

Άλλοι νεοσύλλεκτοι, εμπλάκηκαν στο περιστατικό για να προστατέψουν τον πρώτο, ωστόσο σε καμία περίπτωση σύμφωνα με πηγές από το ΥΠΑΜ, δεν βγήκε στρατιώτης εκτός του ΚΕΝ, όπως υποστήριξαν άλλα ΜΜΕ.

Πάντως πληροφορίες που μεταδόθηκαν από άλλα ΜΜΕ, ότι 100 τουλάχιστον νεοσύλλεκτοι, έφυγαν από το Κέντρο με αποτέλεσμα να τους ψάχνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, διαψεύδονται κατηγορηματικά από πλευράς ΓΕΕΦ.

Με την παρέμβαση του διοικητή της μονάδας και των εκπαιδευτών, τα πράγματα επέστρεψαν στην ομαλότητα, ενώ τα μέλη της στρατονομίας αποχώρησαν. Μάλιστα κατά τη διάρκεια ονομαστικής αναφοράς, διαπιστώθηκε ότι κανένας νεοσύλλεκτος δεν απουσίαζε από το Κέντρο.

Ανώτατο Στέλεχος του Υπουργείου Άμυνας, το οποίο μετέβη στο ΚΕΝ Λάρνακας, διαβεβαίωσε το SigmaLive, ότι το περιστατικό δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση σοβαρό και ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαταχθεί σχετική έρευνα από το Υπουργείο Άμυνας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.

Tags στρατος, κυπρος, ΚΕΝ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3445 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2704 s // Total time: 2.6149 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X