Επώνυμη Ελληνίδα αποκαλύπτει: “Έκανα τρεις φορές πλαστική επέμβαση στο στήθος μου”


Επώνυμη Ελληνίδα αποκαλύπτει: “Έκανα τρεις φορές πλαστική επέμβαση στο στήθος μου”

Πρόκειται για την…

Συνέντευξη στο OK! παραχώρησε η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, Μαρία Καλάβρια η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει για να βελτιώσει ατέλειες του σώματός της.

Οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα διστάζουν να µιλήσουν δηµόσια για τις πλαστικές επεµβάσεις που έχουν κάνει. ∆εν έχω κανένα πρόβληµα να µιλάω γι' αυτά τα θέµατα και δεν καταλαβαίνω γιατί ό,τι έχει να κάνει µε την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική παραµένει ταµπού. Κατά καιρούς βέβαια µου έχουν χρεώσει και άλλα που δεν έχω κάνει. Έχω ακούσει να λένε µέχρι ότι µάκρυνα και τα πόδια µου! (Γελάει.) Από τα 18 µου είχα ύψος 1.83, οπότε τα πόδια µου ήταν πάντα αρκετά ψηλά.

Στο σώµα σου έχεις αλλάξει κάτι; Ναι, βεβαίως. Έχω κάνει τρεις πλαστικές στο στήθος µου. Η πρώτη ήταν όταν ήµουν 20 χρόνων. Είχα πολύ µεγάλο στήθος που µε περιόριζε πολύ στις κινήσεις µου. Ειδικά εκείνη την περίοδο που έπαιζα µπάσκετ, µου ήταν δύσκολο να τρέχω και είχα πόνους στην πλάτη. Εκτός αυτού, επειδή ήµουν πολύ αδύνατη κάτω, δυσκολευόµουν να βρω µαγιό το καλοκαίρι. Όταν γέννησα, το στήθος µου χάλασε πάλι, οπότε ένιωσα την ανάγκη να το ξαναφτιάξω. Όταν κάτι µπορεί να γίνει καλύτερο µε τη βοήθεια της επιστήµης, δεν καταλαβαίνω γιατί µία γυναίκα ή ένας άντρας να µη διορθώνει κάτι που τον ενοχλεί; Είµαι τυχερή γιατί αγαπούσα τον αθλητισµό από µικρή και έχω ένα σώµα µε σωστές αναλογίες. Παρ' όλα αυτά, επειδή το καλύτερο φάρµακο είναι η πρόληψη κάνω θεραπείες µε υαλουρονικό οξύ, µεσοθεραπείες, πίλινγκ και στο πρόσωπο και στο σώµα. Όλο το χειµώνα είµαι σαν το φίδι. Αλλάζω δέρµα, ξεφλουδίζω, µαυρίζω, κοκκινίζω, κάνω αυτό που χρειάζεται για να είναι όπως πρέπει το δέρµα µου το καλοκαίρι. Και θεωρώ ότι κρατιέµαι αρκετά καλά για τα 44 µου χρόνια.

Tags showbiz κύπρος, gossip, μαρία καλάβρια, στηθος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7234 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2541 s // Total time: 2.9774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X