Οι 4 γοητευτικοί άντρες που θα φέρουν “Καταιγίδα” τη νέα τηλεοπτική σεζόν!


Οι 4 γοητευτικοί άντρες που θα φέρουν “Καταιγίδα” τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Backstage από την φωτογράφιση

Στο στούντιο βρέθηκε σήμερα μέρος της ομάδας του cast της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του ΣΙΓΜΑ “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ”. Η σειρά που είναι σε σενάριο του Γιώργου Μουσκοβία και σεναριακή ιδέα και σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη και σενάριο του θα ξεκινήσει την προβολή της τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στη ζώνη των 21:30. Στη σημερινή φωτογράφιση, που έγινε για σκοπούς προώθησης της σειράς, παρόντες ήταν οι ηθοποιοί Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ανδρέας Τσέλεπος, Ανδρέας Φυλακτού, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελένη Μπουκουβάλα και Σπύρος Σταυρινίδης.

Περισσότερα την επόμενη βδομάδα που θα ολοκληρωθεί η φωτογράφιση της σειράς. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι στο cast περιλαμβάνονται επίσης, μεταξύ άλλων, οι Μαριάννα Σάντη, Νίκη Δραγούμη, Πασχάλης Τσαρούχας, Κρίστη Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Βλαντή, Δήμητρα Δημητριάδου, Φίλιππος Σοφιανός, Μάρα Κωνσταντίνου, Ανδρούλα Ηρακλέους, Κώστας Καζάκας, Ανδρέας Ορφανίδης, Έλενα Χριστοφή, κ.α. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από 4 αδελφικούς φίλους των οποίων η ζωή ανατρέπεται μέσα σε ένα 24ωρο κάνοντας τους να προχωρήσουν σε επιλογές ή λάθη που ίσως κάποτε να πρέπει να πληρώσουν και έναν απαγορευμένο έρωτα που καλείται να αντέξει την ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ! 

Η Διευθύντρια Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων του ΣΙΓΜΑ Μαριάννα Φεσσά, ανάμεσα στον Art Director Μαρίνο Μαρίνου, τον ηθοποιό Λευτέρη Ζαμπετάκη και τον φωτογράφο Μιχάλη Κυπριανού

Ο φωτογράφος Μιχάλης Κυπριανού δείχνει στην ηθοποιό Ελένη Μπουκουβάλα τα shots της φωτογράφησης

Ανδρέας Φυλακού, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Ανδρέας Τσέλεπος και Γιάννης Ποιμενίδης, οι 4 αδελφικοί φίλοι της σειράς

Το φυλακτό που φοράνε στα χέρια τους οι 4 φίλοι

“Κρατήστε αυτόν τον ήχο, τις βροντές, την "Καταιγίδα", μέχρι να τα σημειώσω κάπου...”, Γουίλιαμ Σαίξπηρ

 

Tags καταιγίδα, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ, ΣΙΓΜΑ, σειρα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3771 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3891 s // Total time: 2.7663 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X