Classic Burger Joint: Για τους λάτρεις των burgers


Classic Burger Joint: Για τους λάτρεις των burgers

Το νέο κίτρινο μπεργεράδικο της ΛεμεσούΗ νέα άφιξη της Λεμεσού για μπέργκερς, λίγα βήματα από την πλατεία Σαριπόλου. Το Classic Burger Joint, το νέο μπεργκεράδικο της πόλης, ήρθε για να γίνει το αγαπημένο spot των burger addicts.

Το Classic Burger Joint σερβίρει μπέργκερς ψημένα στο γκριλ με μαεστρία, προσφέροντας σας μια λαχταριστή γαστρονομική εμπειρία. Τα ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια ετοιμάζονται ειδικά για κάθε παραγγελία, ενώ το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως το Classic Cheese®, το Mexican®, το BBQ – Βacon® αλλά και επιλογές γι’ αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, όπως το Halloumi Burger® και το Grilled Chicken®, όλα συνοδευόμενα από σπιτικές, φρέσκιες, τηγανιτές πατάτες με φλούδα, μαγειρεμένες σε 100% μη αλλεργιογόνο, φυσικό φυστικέλαιο, μαλακά ψωμάκια που ψήνονται καθημερινά και σαλάτα.


Το Classic Burger Joint επεκτάθηκε από το Λίβανο στο Κουβέιτ και τώρα στη Λεμεσό, μετά από  πολλές γευστικές αναζητήσεις του τέλειου μπέργκερ. Η εμπειρία στα Classic Burger Joint συνοδεύεται από ένα μοναδικό επίπεδο φρεσκάδας και προσωπικής εξυπηρέτησης που διασφαλίζει πως κάθε μπουκιά σας αφήνει μια λαχταριστή αίσθηση στο στόμα. Συνδυάζοντας άριστη ποιότητα με λογικές τιμές, τα σπιτικά ποιοτικά burgers μεταμορφώνουν αυτό το διαχρονικό, κλασικό φαγητό σε γκουρμέ απόλαυση.


Το νέο μπεργκεράδικο της Λεμεσού θα είναι ανοικτό καθημερινά από τις 12.00πμ έως τα μεσάνυχτα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για μεσημεριανό γεύμα, σνακ μετά τη δουλειά ή και για casual δείπνο.

Το Classic Burger Joint άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Βηρυτό, μετά από πολλές γευστικές αναζητήσεις και δοκιμές. Με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό, οι ιδρυτές του Classic Burger Joint (με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια) ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να καταλήξουν σε μια μοναδική συνταγή. Το Classic Burger Joint σερβίρει άριστης ποιότητας ζουμερά, μοσχαρίσια μπιφτέκια πουψήνονται στην σχάρα και σπιτικές φρέσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες με φλούδα, που μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά, δημιουργούν μια γαστρονομική θύελλα. Μετά από πέντε χρόνια και πάνω από δύο εκατομμύρια παραγγελίες, το Classic Burger Joint επεκτάθηκε στη διεθνή αγορά και συγκεκριμένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Κουβέιτ και την Κύπρο.
- See more at: http://timeoutcyprus.admin1.wedia.gr/article/14167/neo-kitrino-mpergeradiko-tis-lemesoy#sthash.AQlJY8WJ.dpuf

Tags Classic Burger Joint, εστιατόριο, λεμεσος, μπέργκερ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0306 s // Total time: 0.0355 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X