Άντζελα Δημητρίου: Αποκαλύπτει την ηλικία της!


Άντζελα Δημητρίου: Αποκαλύπτει την ηλικία της!

Διαβάστε αναλυτικά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Άντζελα Δημητρίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ημερομηνία γέννησής της, αποκαλύπτοντας την ηλικία της.

Χαρακτηριστικά είπε: “Γιατί να μην την πω; Δεν έχω πρόβλημα. Είμαι γεννημένη το 1954. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Ό,τι ήταν να ζήσω το έχω ζήσει. Είμαι 61. Και; Φαίνομαι; Μου αρέσει. Που τους πείραξε λοιπόν; Τους ενοχλώ όμως. Σου λένε «Δεν μπορεί! Δεν γίνεται. Είναι αλώβητη. Δεν παθαίνει τίποτα». Καλά κάνω. Δικαίωμά μου είναι. Ας μπορούν να το κάνουν και εκείνοι. Εγώ έχω τη δύναμη να το κάνω. Έχω μαλώσει με το χρόνο. Δεν θα μεγαλώσω άλλο, θα μείνω εκεί. Τι τους νοιάζει;”

Κατόπιν, όσον αφορά στο αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, δήλωσε: “Αν ίσχυε αυτό, δεν θα ήμουν έτσι. Άλλες παραμορφώνονται και είναι πρησμένες σαν να τις έχουν τσιμπήσει μέλισσες στα χείλη και το πρόσωπο. Βλέπεις πως είμαι. Τους έχει φάει η ζήλια” και συνέχισε λέγοντας: “Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, κάνω πράγματα για εμένα. Μπορεί να είναι μεσοθεραπεία, μια καλή κρέμα, μια μάσκα, διάφορα. Μετρά επίσης ότι είμαι καλά μέσα μου”.

Tags showbiz κύπρος, gossip, ηλικια, άντζελα δημητρίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5297 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3949 s // Total time: 2.9247 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X