Πως να κρατήσετε μια σχέση από απόσταση


Πως να κρατήσετε μια σχέση από απόσταση

Δύσκολη μια σχέση από απόσταση αλλά για όλα υπάρχει τρόπος

1. Μιλήστε ανοιχτά
Μην αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα που σε βασανίζουν και σε τρώνε. Θα σε βάλουν στη διαδικασία να κάνεις σενάρια και σκέψεις που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Απλά θα ανησυχείς και θα προβληματίζεσαι. Μόνη σου. Ό,τι σκέφτεσαι και θες να πεις, συζήτα το. Η επικοινωνία είναι το παν για να κρατήσει μια σχέση, πόσο μάλλον αν είστε μακριά ο ένας από τον άλλον. Αφου δεν γίνεται να τρέξεις δίπλα του όταν κάτι σε ανησυχεί και να ξεχαστείς στην αγκαλιά του, μίλησέ του.

2. Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας
Μην πνίγεις τα συναισθήματά σου επειδή δεν σε πήρε πρώτος τηλέφωνο σήμερα. Μην κρατάς το θυμό σου για πολύ. Έχεις τον παράγοντα «απόσταση» να πολεμίσεις και είναι από μόνος του δύσκολος αντίπαλος. Αν χτίσεις κι άλλον τοίχο με τον εγωισμό σου, δεν θα περάσεις την πίστα στο παιχνίδι αυτό. Κι έχεις στόχο τον τελικό.

3. Μην τον αμελείς
Είτε είσαι άνθρωπος του κινητού, είτε όχι, πρέπει να αποκτήσεις καλή σχέση μαζί του. Να του τηλεφωνείς. Μην περιμένεις να τα πείτε μόνο από το skype όταν γυρίσεις σπίτι. Και μην επικαλείσαι συνέχεια δικαιολογίες του τύπου: «Μωρό μου, είχα πολύ δουλειά, δεν πρόλαβα να σε πάρω». Να του δείχνεις ότι είναι εκεί, παρών. Κι ας λείπει.

4. Εμπιστοσύνη
Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας, δεν έχει ελπίδες αυτή η σχέση. Αν τον παίρνεις τηλέφωνο για να τον ρωτήσεις ποια είναι αυτή που τον παίρνει αγκαλιά στη φωτογραφία που είδες στο facebook, και γενικότερα αν δε σέβεστε ο ένας την κοινωνική ζωή του άλλου, δεν υπάρχει μέλλον, Καλή η ζήλεια, μέχρι ενος σημείου. Όταν ξεπερνάει τα όρια, γίνεται επικίνδυνη.

5. Μην κλείνετε το τηλέφωνο μαλωμένοι
Ό,τι έχεις να πεις, πες το. Διαφωνήστε, τσακωθείτε, μιλήστε. Αλλά με μια προϋπόθεση: μαζί. Αυτό σημαίνει ότι συζητάω ό,τι με ενοχλεί με το σύντροφό μου, ακούω τι έχει να μου πει και το αντιμετωπίζουμε μαζί. Το λύνουμε και πάμε παρακάτω. Μην κλείσετε το τηλέφωνο με νεύρα. Και θα στεναχωρηθείς και δε θα έχεις λύσει κάτι και θα το σκέφτεσαι όλη τη μέρα.

6. Dirty talking
Αφου δεν μπορείς να του κάνεις αυτά που θες, πες του τα. Ή δείξ’ του τα. Με μήνυμα, τηλέφωνο ή skype. Φαντάσου τον όπως θες και μοιράσου μαζί του τις φαντασιώσεις σου. Κρατήστε το πάθος στο κόκκινο.

7. Επισκέψου τον!
Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε κοντά του. «΄Εκπληξη!».

Tags σχεση, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ερωτας, ζευγαρι, ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, cyber sex


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9253 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3023 s // Total time: 3.2275 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X