Αρχίζει η εκδίκαση της δολοφονίας του ζεύγους Σοφοκλέους


Αρχίζει η εκδίκαση της δολοφονίας του ζεύγους Σοφοκλέους

Αρχίζει σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του 74χρονου, Σάββα Σοφοκλέους, και της 78χρονης συζύγου του, Κυριακής Σοφοκλέους, που διαπράχθηκε στις 6 Μαΐου στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς.

Κατηγορούμενος είναι ο 30χρονος ανιψιός τους, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τα θύματα είχαν είχε δεχθεί αριθμό πυροβολισμών από πιστόλι, ενώ βρίσκονταν σε αποθήκη στο περιβόλι τους. Τα άψυχα κορμιά τους εντοπίστηκαν από συγχωριανούς τους, που τους αναζητούσαν.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του υπόπτου, μετά από αξιολόγηση μαρτυριών πως ο 30χρονος παρουσίαζε αντιδραστική συμπεριφορά προς όλη την οικογένεια, λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων, που αντιμετώπιζε και για τα οποία είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Το φονικό όπλο εντοπίστηκε στο πατρικό σπίτι του κατηγορούμενου. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για το υπηρεσιακό όπλο του 33χρονου αδελφού του, που είναι θηροφύλακας.

Η σύλληψη και η δικαστική διαδικασία εναντίον του 30χρονου ξεκίνησε μετά από γνωμάτευση ιατρών, καθώς αρχικά κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Tags φόνος, ΠΙΤΣΙΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1206 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3875 s // Total time: 2.5081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X