16+1 ξενοδοχεία σε Αγία Νάπα-Πρωταρά [για ονειρεμένες διακοπές]


16+1 ξενοδοχεία σε Αγία Νάπα-Πρωταρά [για ονειρεμένες διακοπές]

Κλείσε δωμάτιο τώρα... στα καλύτερα!

Σίγουρα θα βρεθούμε και φέτος στην Αγία Νάπα ή τον Πρωταρά. Βέβαια, καλό θα ήταν να κλείσεις δωμάτιο με θέα, για να απολαύσεις στο έπακρον τις διακοπές σου.
Γι' αυτό κι εμείς σου προτείνουμε 17 ξενοδοχειακούς προορισμούς με τις καλύτερες εγκαταστάσεις και παροχές, για ξεκούραστες και άκρως απολαυστικές διακοπές! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την κράτησή σου...

Adams Beach Κόλπος Nissi, Αγία Νάπα
Είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό resort, πάνω σε μια δική του χερσόνησο, και δίπλα σε μία από τις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Αγίας Νάπας. Οι καταπράσινοι, εξωτικοί κήποι του, η ακανόνιστη τεράστια πισίνα του και το μικρό φιλικό waterpark, ‘συνωμοτούν’ για να ζήσεις μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία. Γύρω του προεκτείνονται τα φιλόξενα bungalows και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου για οικογένειες και μεγάλες παρέες. Δοκίμασε οπωσδήποτε την υψηλή γαστρονομία του εστιατορίου ‘Glasshouse’ με την εκλεπτυσμένη fusion κουζίνα του και με πανοραμική θέα των κόλπων Nissi Bay και Μακρόνησου.

Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23840000, φαξ: 23721274
website: www.adams.com.cy
e-mail: adams@adams.com.cy

Alion Beach Αγία Νάπα
Με ένα ειδικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα και μια πλούσια εξωτική βλάστηση, δεν είναι καθόλου τυχαίο που θεωρείται από το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Ευρώπης και τη γερμανική εταιρεία TUI, ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο! Τα πανοραμικά γωνιακά δωμάτια του κτιρίου με το τεράστιο γυαλί, σε κάνουν να νιώθεις πως αιωρείσαι στον ίδιο το χώρο τους, επιτρέποντάς σου να έχεις απρόσκοπτη θέα του Κάβο Γκρέκο και του λιμανιού. Η γαστρονομία του είναι το ίδιο προσεγμένη με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του, γι’ αυτό μην παραλείψεις να κλείσεις τραπέζι στο μοντέρνο εστιατόριο ‘Symposion’, που σίγουρα θα σε κερδίσει με τη μεσογειακή και fusion κουζίνα του.

Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23722900, φαξ: 23722901
website: www.alion.com
e-mail: alion@alion-beach.com.cy

Περισσότερα στο Time Out Cyprus. 
 

Tags 16+1 ξενοδοχεία, αγια ναπα, Πρωταρά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1748 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2298 s // Total time: 2.4047 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X