Δημιουργήστε το δικό σας μέλλον


Δημιουργήστε το δικό σας μέλλον

Μάθετε τα πάντα για το εργαστήρι που θα σας αλλάξει τη ζωή

Τι αν η θερμοκρασία ανεβαίνει και βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή διάθεση; Ακόμη και τώρα υπάρχουν ευκαιρίες για να σχεδιάσουμε το μέλλον μας και να σκεφτούμε τα επόμενα βήματά μας, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στην αληθινή μας ευτυχία.

Το δίωρο εργαστήρι "Δημιουργώ το δικό μου μέλλον" διοργανώνεται από την καταξιωμένη σύμβουλο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου, και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για τον τρόπο που λειτουργεί ο Πίνακας Οραματισμού (Vision Board).

Ένας Πίνακας Οραματισμού θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μια συλλογή από εικόνες και σημειώσεις κολλημένες σε έναν πίνακα. Κι όμως δεν είναι μόνο αυτό. Γι’ αυτό και την Τετάρτη, 1η Ιουλίου, από τις 18:30-21:00, στο Pacific Coffee Company στο Στρόβολο, η Μαρία Μενοίκου θα μας μάθει όλα όσα δεν έχουν ειπωθεί γύρω από το Vision Board και τη θεωρία που το συνοδεύει.

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε και το δικό μας Πίνακα Οραματισμού, ο οποίος απ’ εδώ και πέρα θα μας βοηθά καθημερινά να επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε πράγματα που θέλουμε να προσελκύσουμε στη ζωή μας.

Ένα πολύ ενδιαφέρον εργαστήρι, που σίγουρα θα βοηθήσει τον καθένα προσωπικά, διότι ουσιαστικά πρόκειται για τον ίδιο τον εαυτό μας, τον καλύτερο εαυτό μας και τα όνειρά μας.


Info
Τετάρτη, 1η Ιουλίου, 18:30-21:00, στο Pacific Coffee Company στο Στρόβολο. Επένδυση συμμετοχής: €25. Η τιμή περιλαμβάνει την εκπαίδευση, όλα τα υλικά για τη δημιουργία του δικού σας Πίνακα Οραματισμού, καφέ και σνακ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στο τηλέφωνο 7000 7888 και στο info@menicoumaria.com.

Tags μαρια μενοικου, σεμιναριο, αλλαζω το μελλον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4026 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2220 s // Total time: 2.6246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X