Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις πρώτες του βουτιές με το γιο του, Γιώργο


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις πρώτες του βουτιές με το γιο του, Γιώργο

Από τις πιο τρυφερές στιγμές του παρουσιαστή

Κυριακάτικη εξόρμηση στη θάλασσα με τον ενάμιση έτους γιο του, Γιώργο, πραγματοποίησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο φωτογραφικός φακός ελληνικού εβδομαδιαίου περιοδικού κατάφερε να τους απαθανατίσει στην παραλία.

Ο παρουσιαστής, μαζί με το γιο του και καλούς του φίλους εκμεταλλεύτηκε τη ζεστή μέρα και πήγε για μπάνιο στη Βουλιαγμένη. Εκεί, ο μικρός ξετρελάθηκε με την επαφή του με το νερό, ενώ πέρα από τις βουτιές απόλαυσε και τα παιχνίδια στην παραλία με τον μπαμπά του. Ο Φώτης ήταν πολύ προστατευτικός με τον γιο του, ο οποίος του μοιάζει εκπληκτικά. Μάλιστα, ανά τακτά διαστήματα του ανανέωνε το αντηλιακό και φρόντιζε να του φοράει το πολύχρωμο τζόκεϊ καπέλο του.

Η εκπομπή "ΦΜ live" στο Star Channel, θα συνεχίσει μέχρι και τις 10 Ιουλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το τέλος της σεζόν ο Φώτης θα εγκαταλείψει το «κλεινόν άστυ» και μαζί με το γιο του θα κάνουν ήρεμες διακοπές στην Πελοπόννησο, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στο δυναμικό του Star και την επόμενη σεζόν, μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις χαρούμενες στιγμές μπαμπά-γιου στην θάλασσα.

Tags φωτης σεργουλοπουλος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2341 s (250 Queries.) // Parse time: 0.7133 s // Total time: 2.9475 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X