10 μυστικά για τέλεια σχέση από το έργο ''The notebook''


10 μυστικά για τέλεια σχέση από το έργο

Όλα τα πιο κάτω θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμη καλύτερα με το σύντροφό σας και φυσικά θα σας φέρουν πιο κοντά

1. Φιληθείτε!
Τόσο απλό κι όμως το φιλί μπαίνει στη γωνία στη διάρκεια μιας σχέσης, ειδικά όταν έχει περάσει το πρώτο διάστημα. Γαλλικό, πεταχτό, αγαπησιάρικο, χαριτωμένο, κάντο όπως θες αλλά μην ξεχνάς να βάζεις ένα στόχο φιλιών μέσα στη μέρα.

2. Αγκαλιαστείτε
Η αγκαλιά είναι ευεργετική, όχι μόνο για τη σχέση αλλά και για την υγεία σας συνολικά. Αγκαλιαστείτε λοιπόν όσο συχνότερα μπορείτε και μην ξαφνιαστείς αν δεις το δέσιμό σας να δυναμώνει.

3. Βγείτε ένα ραντεβού
Χαζό θα πεις αλλά με τις υποχρεώσεις της δουλειάς, των παιδιών και γενικά της καθημερινότητας είναι πιθανό να συναντιέστε μόνο στο κρεβάτι για να πείτε μια κουρασμένη καληνύχτα. Αν ορίσετε βραδιές ραντεβού, σίγουρα θα οφελήσετε το δεσμό σας και θα βγείτε από τη ρουτίνα.

4. Κράτησε ημερολόγιο σχέσης
Σημείωσε τις καλές και κακές σας στιγμές κάθε μέρα, τα πράγματα που σας ενώνουν και μπορεί να σας δυσκολεύουν και θα εκπλαγείς από το πώς θα νιώσεις όταν αργότερα τα ξαναδιαβάζεις μόνη ή μαζί του.

5. Σου γράφω ένα γράμμα
Το θέλεις σε χαρτί, το θες στο skype, το θες στο facebook messenger, φρόντισε πάντως μέσα στην ημέρα να ανταλλάξεις μαζί του ένα μήνυμα γραπτό, για να του πεις ότι σου λείπει, ότι τον αγαπάς, ότι τον θες, ότι σου ομορφαίνει τη ζωή. Τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετούν!

6. Κάντε μια βόλτα με ποδήλατο
Όχι μόνο είναι στη μόδα, αλλά το ποδήλατο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε γωνίες στην περιοχή σας που δεν γνωρίζατε. Άλλωστε, οι κοινές δραστηριότητες και τα κοινά ενδιαφέροντα μπορούν να δυναμώσουν το δεσμό σας.

7. Τσακωθείτε
Ναι, ναι, ένας τσακωμός μπορεί να σας κάνει καλό αφού φουντώνει το πάθος σας. Δεν λέμε να βγάλετε τα μαχαίρια αλλά είναι προτιμότερο να απελευθερώνετε τακτικά τα νεύρα σας παρά να κάνετε μεγάλα ξεσπάσματα.

8. Δείτε μια ταινία
Ειδικά τις ημέρες που είστε κουρασμένοι για να πείτε πολλά, δείτε μια ταινία ή μια σειρά που σας αρέσει και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Έπειτα μπορείτε να σχολιάσετε και αυτό που είδατε και αυτό που περιμένατε να δείτε

9. Κάντε κάτι ρομαντικό
Στις σχέσεις σήμερα, λείπει αυτό το vintage ρομαντικό στοιχείο. Από το να απολαύσετε μια βαρκάδα, να σου πάρει λουλούδια, να του κάνεις ένα μασάζ για να του φύγει η κούραση, όλα αυτά μπορούν να ε΄ναι στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε έτσι για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

10. Μοιραστείτε το μπάνιο
Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί αλλά το επόμενο ραντεβού σας μπορεί να είναι χαλαρά στη μπανιέρα με κεράκια, μουσικούλα και αρώματα. Η διαδικασία αυτή όχι μόνο είναι από μόνη της ερωτική αλλά θα σας ανοίξει την όρεξη για ακόμα περισσότερο σεξ αργότερα.

Tags ερωτας, αγαπη, ΑΓΚΑΛΙΑ, φιλι, ζευγαρι, ΗΜΕΟΡΛΟΓΙΟ, σχεση, ραντεβου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0355 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3309 s // Total time: 2.3664 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X