Υπόθεση αιμομικτικού …βιασμού διερευνά η Αστυνομία


Υπόθεση αιμομικτικού …βιασμού διερευνά η Αστυνομία

Μια απίστευτη και συγκλονιστική υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα, ένα ζεύγος 62 και 64 ετών αντίστοιχα και τα δύο παιδιά τους, άντρες 36 και 37 ετών αντίστοιχα από την Πάφο για καταγγελία, που έκαναν εναντίον τους δύο αδελφότεκνες (ανιψιές) τους για αδικήματα που φέρονται να διαπράχθηκαν από το 1992 μέχρι το 2002.

Πρόκειται για αδικήματα βιασμού τους από τους τρεις άντρες της οικογένειας. Την υπόθεση δεν κατήγγειλαν στην αστυνομία τότε φοβούμενες ότι θα στιγματίζονταν καθώς και για να μην χαλάσουν τις καλές σχέσεις μεταξύ των οικογενειών.

Η 29χρονη σήμερα γυναίκα κατήγγειλε ότι από την ηλικία 7 μέχρι 12 ετών, τα δύο αγόρια και ο πατέρας τους την βίαζαν και της έδειχναν άσεμνες ταινίες, πολλές φορές και στην παρουσία της μητέρας της οικογένειας των φερόμενων ως θυτών.

Για την υπόθεση συνελήφθηκαν ένας 63χρονος, η 64χρονη σύζυγος του και οι δυο τους γιοί, ηλικίας 36 και 37 ετών.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν τόσο στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, όσο και στην Πάφο.

Οι ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Tags βιασμος, κυπρος, αστυνομία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5052 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4277 s // Total time: 3.9329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X